Nostalgia |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Nostalgia |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 29.04.12 Град: Мадан Потребител № 1711 ![]() |
Има ли все още някой тук
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 107 Регистриран: 31.12.04 Град: София/Варна Потребител № 22 ![]() |
И аз не бях минавал отдавна
![]() При мен нещо особено ново няма, аз все още кютам играта, но имах доста сътресения в личен план и това ме забави много. А ГМ не върви особено на добре, но то нищо не върви добре. ГМ навремето си беше гениално творение за хора, които искат да правят игри, но не могат да програмират - за разлика от Юнити и прочие, където се искат сериозни познания по програмиране. С течение на времето се получава нещо като играчка-залъгалка за програмисти без работа, които са най-големите математици сред художниците или обратното. Аз лично съм загубил интерес към много неща вероятно вследствие на преживените сътресения, сега връщайки се назад мисля, че съм загубил доста време за несъществени неща. Ако можех да се върна назад във времето, навярно бих станал шофьор, а през свободното си време щях да се наливам с бира и нямаше да прочета нито една книга, или пък дюнерджия, плочкаджия и пр. Причината е, че у нас повечето неща са цирк и театър и човек цял живот полага усилия, а накрая се оказва на финала с Охо и Бохо, зад които стои някой наш човек. Като в оня виц: Защо не спреш да лежиш само, а не се захванеш с нещо да печелиш пари, ще станеш богат и няма да работиш? Ама аз и сега не работя... ![]() -------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:45:09, 05.07.25 |