Nostalgia |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Nostalgia |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 29.04.12 Град: Мадан Потребител № 1711 ![]() |
Има ли все още някой тук
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Здрасти от мен. Аз съм 3D визуализатор. Правя интериорни, екстериорни и всякакви компютърни 3D визуализации. Предимно работя на 3D Studio Max. От самата работа съм доволен, но когато бях ентусиаст и движех в този форум исках да се занимавам с програмиране. От финансова гледна точка, сега щях да съм в Космоса. Защото фирмите в родния ми град за 3D работа не дават много пари. Аз ги знам тези философии да правиш това, което ти харесва и което обичаш, но сметките и касовите бележки в магазина казват друго. Някои от форума станаха програмисти и сега са на добро ниво.
Иначе съм добре... ходя си по екскурзии чат пат... не мога да се оплача от живота. Всичко е нормално. А с вас какво става. Аз наминавам от време на време през половин година кажи-речи. Помня времената на този форум. Аз дойдох към 2009 февруари... беше пълно с хора и комюнитито беше на ниво. Но някои админи прекаляваха с поведението си и за съжаление платформата Game Maker се "срути". Yo Yo Games сгрешиха в много направления и това си оказа влияние. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:46:01, 05.07.25 |