3d за начи наещ |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
3d за начи наещ |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 86 Регистриран: 15.02.09 Град: пазарджик Потребител № 1413 ![]() |
искам да се науча да правя 3д игри и съм взел туториалите от иво георгиев и ще се пробвам но искам да знам как да направя така че камерата ми да следи героя и да върви по него а не да е на едно място и само да го гледа ако можете да ми помогнете плс
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Обясни ми какъв е смисъла от 3D в няква пъзел игра? Ти тези игри броиш ли ги за игри? Това са забавни игри, а ти си играй боклуците шутъри и т.н.
Съгласен съм само за това, че третото измерение е 100 % задължително за любимия ми жанр, рейсинг симулатор, и много се ядосвах, когато Пешо искаше да направя рейсдей двуизмерна игра. ПП добре че има "хайдути" като coolediz, които наричат "smartless" тези, които заслужават. |
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Обясни ми какъв е смисъла от 3D в няква пъзел игра? Ти тези игри броиш ли ги за игри? Това са забавни игри, а ти си играй боклуците шутъри и т.н. Съгласен съм само за това, че третото измерение е 100 % задължително за любимия ми жанр, рейсинг симулатор, и много се ядосвах, когато Пешо искаше да направя рейсдей двуизмерна игра. ПП добре че има "хайдути" като coolediz, които наричат "smartless" тези, които заслужават. Вече не ща да се меся.Ако ще и Вутков да дойде, пак няма да го нареча "Вутков".Вече се опитвам да не прекалявам с бозата(пия много боза, в резултат на което ставам пиян...еми какво да направя.Само боза ми е разрешено от питките с малко количество алкохол .). Сега започнах нова игра.В първи май ще пътувам до Турция и по пътя от скука ще направя играта си.Но в лятната мога да изям БАН.Както и да е.Стига с оффтопика.По-добре е да се затвори темата. П.с.:Ивайло,правилната думичка е "smartass". ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15:24:28, 03.07.25 |