3d за начи наещ |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
3d за начи наещ |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 86 Регистриран: 15.02.09 Град: пазарджик Потребител № 1413 ![]() |
искам да се науча да правя 3д игри и съм взел туториалите от иво георгиев и ще се пробвам но искам да знам как да направя така че камерата ми да следи героя и да върви по него а не да е на едно място и само да го гледа ако можете да ми помогнете плс
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Пешо, донякъде съм съгласен с теб. Третото измерение обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за някои жанрове, но не за всички. Просто не може да има добър симулатор (рейсинг симулатор да кажем), който да не е 3д, иначе няма да е симулатор (факт, не лично мнение). Попринцип играя само 3d racing, но ми става тъпо когато играя игри като NFS, защото имам 3 измерения, но невероятно тъпо и безинтересно управление. Наскоро играя MiniRacingOnline, което е една чудесна 2d игра.
Но сериозно ми е писнало от хора, които смятат, че само 2d игрите са добри и миналото винаги е било по-добро (няма да споменавам имена, но не е Пешо; става въпрос за човек, баннат от този форум). Може да стана банален (предвид че и аз съм писал така), но е желателно първо да се научите да пишете малко грамотно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15:17:40, 03.07.25 |