Purple, платформена игра с фризби и ново демо |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Purple, платформена игра с фризби и ново демо |
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Е това е труден за намиране бъг, шефе, трябва дебъгър, шефе.
![]() Ама аз на миналото демо така го чийтвах и не ви казах нарочно, той TALANTO тука развали цялата конспирация. ![]() А mshtml.dll и без това си е вирус, не виждаш ли колко бъгаво показва html-то.Например в IE ![]() И ако е от играта, то няма да е от кода, написан от Bowser, а най-вероятно ще е хванало вирус от неговия компютър.Но най-вероятно е съвпадение. |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Няма вирус.
Цитат БЪГ: Load-ването често води до грешки от сорта на Trying to use not existin` surface ![]() В кой обект е грешката? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Няма вирус говори за това:
Незнам дали е от играта но при свалянето ми искара вирус във msfont.dll. Може да е съвпадение че ми го поаказа точно когато свалях играта но нз.
С нод32 съм. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 13.01.08 Потребител № 831 ![]() |
Няма вирус говори за това: Едва ли е вирус!Аз сам със същата сканирах го и нямя вируси! -------------------- Скайп: vgerov93
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 107 Регистриран: 31.12.04 Град: София/Варна Потребител № 22 ![]() |
На мен q-то нещо не ми работи :(
-------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 216 Регистриран: 13.06.07 Град: българия Потребител № 627 ![]() |
Bowser тази игра започна да ми харесва все повече и все повече.Аз ти врътнах новото демо за мен е много лесно браво продължавай напред ''fast''
-------------------- Подписа бе съкратен от модератор.
I am a ![]() The Stone Of Death DEMO: 15% ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► 100% |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ами имаше един период в който нищо не правех по нея, но скоро ще почна, обещавам ;)
Сори на сички които я очакват (за забавянето) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Дано сме живи когато я завършиш! (Между другото, наистина си е трудна работа, човек да прави всичко сам. Намери си някой да ти помага поне в level design-а.)
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Най-забавно е всичко сам
![]() Споко, ще я завърша... все пак това е само тест за способностите ми. Ако не завърша нищо кво бъдеще имам изобщо в тая област XD Но композитор и помощник-програмист ще ми трябват със сигурност в бъдеще ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Наистина ще ти трябва помощта на програмист, като се има предвид коварните бъгове, (продънване в земята, заклещване в стените на играча както и на фризбито. Сложи поне копче за самоубиване, щом не можеш да ги оправиш.), които развалят тотално имиджа на играта (прекалено са сериозни за да бъдат пренебрегвани).
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Аз ще ги оправя, не са толкова сложни предполагам... просто като пуснах демото не знаех дори че съществуват, а тествах много пъти
![]() Пък и трябва да открия какво ги поражда, стават рядко... и без особена причина... И ще сложа копче за самоубиване, как не се сетих по-рано... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стават РЯДКО?!? Шегуваш ли се? Да взема да ти стана един tester, че май твоите хора не се справят особенно добре с работата си
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Докато правих играта нито един път не заседнах в стена и не паднах през пода... няма значение, ще го оправя това като почна пак да работя по играта ^^
Преди да пусна пълната ще ти дам да тестваш ;) След около 10 години според моите изчисления ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O, ne!!! Sled 10 godini 6te buda na 33!!! Rucete mi 6te treperqt, o4ite mi nqma da vizdat i 6te 4ukam s bastuna po klaviaturata za da q igraq!
![]() Naistina e mnogo hubawa. ![]() ![]() (Izvinqvam se 4e pi6a na shlyokavica, no v momenta sum na drugo mqsto.) -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Еххе...да бяха 10 години ама на се...за две седмици играта ти пожъна такъв успех че няма на къде...но ти не та не...няма да я пусна при ония от бг гмц-то
![]() Е какво да се прави...поне знаеш че играта е хубава...пуснах ти и темичка в супер западналия ми блог колкото да отчитам активност а и тази игра си заслужава ![]() Линк към темата -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Жалко че забрави да я пусне точно при нас. А е администратор тук.... :|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жалко че забрави да я пусне точно при нас. А е администратор тук.... :| Съмнява ме да е забравил... Не харесвам автора, а от там намразих и играта му... -______________________- -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Еххе...да бяха 10 години ама на се...за две седмици играта ти пожъна такъв успех че няма на къде...но ти не та не...няма да я пусна при ония от бг гмц-то ![]() Значи отказва да я пусне тук?Защо?И защо е напуснал форума? А сега на темата: Играта е супер.Много хора я определят като най-добрата платформка на йойо и съм съгласен с тях.Отдавна не съм виждал такава добра платформка.Жалко, че не успях да я превъртя. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Коментари: 46 Регистриран: 31.08.09 Потребител № 1494 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Хора, някой да я е превъртал?Затруднявам се с последното ниво на шестия свят и не знам как да го премина.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18:04:17, 03.07.25 |