Code Name Mario, Реших малко да си отпочина и от играта ми и направих това :) |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Code Name Mario, Реших малко да си отпочина и от играта ми и направих това :) |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 237 Регистриран: 12.03.07 Град: София Потребител № 469 ![]() |
-------------------- Inxsys=(top down view shooter)-(Online)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
На мен ми хареса и engin-a ми се стори добър. Приятно ми беше да го играя. В един момен ми доскучава, защото е еднообразно, но в крайна сметка то пък какво друго да се случва. Харесва ми играта, поздравления
![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 237 Регистриран: 12.03.07 Град: София Потребител № 469 ![]() |
На мен ми хареса и engin-a ми се стори добър. Приятно ми беше да го играя. В един момент ми доскучава, защото е еднообразно, но в крайна сметка то пък какво друго да се случва. Харесва ми играта, поздравления ![]() Дам прав си няма почти нищо за правене и доскучава ![]() ![]() ![]() Извинявам се но ъпдейта ще е в понеделник 05.11.2012 ![]() ![]() Готово ![]() ![]() -------------------- Inxsys=(top down view shooter)-(Online)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11:12:21, 03.07.25 |