Pertamaximum, ...бъдете първи! |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Pertamaximum, ...бъдете първи! |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() Вчера започнах тази игра, но ми стана скучно и я спрях. Тя е почти довършена - смятах да добавя меню и онлайн точки и няколко други подробности. Целта е да изпреварите другите кораби, докато същевременно не се взривите в някоя мина. Играта е сравнително трудна, а нивото - дълго. Играе се със мишката. Колкото е по-надясно, толкова по-бърз е корабът. Очаквам някой мод. ![]() -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Харесва ми и ми беше забавно докато я играх. Виждам, че няма да правиш повече по нея, затова само получаваш положителното ми мнение. Може да се усложни gameplay-я но и така не е скучен
![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
-Изключитемно неоптимизирана. Най-вероятно заради ефектите.
14 FPS на мах скорост когато съм зад противниците и едвам се стътри, а след като ги надмина хвръква с 1000 и се разбивам в мина за по-мако от секунда преди да успея да намаля. Ако се движа по-бавно няма начин да ги изпреваря. 4 FPS като се разбия някъде. И една година докато почне на ново. Практически е неиграема на лаптопа ми. -Не става ясно кой от всичките кораби управяваш в началото. -Противницте се държат повече от странно да не говорим, че завиват изключително рязко. -Фонът е объркващ и подвеждащ. Графиката може и много по-добре да е. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Първо, само временно съм спрял работата, може и да я продължа по някое време.
На моя лаптоп почти не се усеща лаг - всичко си върви гладко. Трябва да се движиш възможно най-бързо, като се намалява единствено пред мини. Графиката разбира се, не е довършена, нея я правя последно, макар че фонът не ми се струва объркващ. Играчът също може да завие толкова рязко, стига да има бързи реакции. ![]() -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
В това състояние играта ти е неиграема.
3Д игри ми вървят с повече от 40 FPS а тука 14 едвам прави. Като ще правиш нещо ще гледаш да го отимизираш така че да товари най-малко. Направо ме разочерова с тая игра като ти знам че другите ти игри по принцип ми вървят със стабилен FPS през цялото време. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както казах - на моя компютър играта през повечето време не лагва и затова не съм я оптимизирал.
Но иначе може да ускориш играта лесно: в създаването на обект kontrolus замени 22и и 32и ред със съответно part_type_life(pt,1,1); и part_type_life(pt2,1,1); Ако още лагва, тогава не знам каква може да е причината. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега не лаги но пак като изпълнение не ми се нрави.
От тоя фон става голямо мазало когато се движиш с голяма скорост и е трудно да се различат обектите от него. Трябва да го направиш в пъти много по-светъл от препятствията или още по-добре - направо разкарай мните в далечината. Движението на противниците е под всякаква критика както вече казах. Прилича на игра правена за няма и 3 дни а и прдполагам е правена за толкова. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Аз доколкото разбрах е много по-малко ...
аверт каза: Вчера започнах тази игра, но ми стана скучно и я спрях. -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20:51:10, 03.07.25 |