Лодки и танкове |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Лодки и танкове |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
p.p.s. НЕ МОГА да ти стартирам играта! Тя просто не тръгва (за версия 2 демо говоря - 1 тръгва и просто е под всякаква критика.) Не можеш защото не я е конвъртнал за vista ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Цитат Разбери, яверт, но клавиатурата не може да и се натискат повече от 6 копчета едновременно, при това, всяка клавиатура има различна матрица, и за това не може да се натискат определени копчета.... Когато ще е мултиплеър, контролите ще са като сега - единично натискане на клавиш, няма да има никакво задържане. Вероятността да се натиснат 6 клавиша едновременно е доста малка, даже и при 4ма играчи.Цитат Така че, взимай 39dll.dll, почвай да пишеш sync алгоритмите (Интерполация на Гаус примерно), и не стой с скръстени ръце!!!! И на мене ми се иска да науча мултиплеърът, обаче има един голям проблем, който ми пречи - няма как да го тествам. Най-много на моя комп да пусна два прозореца, но няма как и на двата да играя едновременно да проверявам за бъгове, пък и кой знае какво ще стане на два и повече компютъра.Малко TCP/IP ще е добре. Така всеки ще може да играе от собствения си компютър и собствената си къща. Цитат И изпипай графиките. Нека това е игра от 2010, а не от 1990 (според шотовете ти) За земята мисля, че открих начин как да не е толкова квадратна. А ако искаш да рендирам 3д модели само заради някакви си 24 пиксела - няма да стане, не ми се занимава.Цитат Не можеш защото не я е конвъртнал за vista Защо ли се случва все да забравям нещо. По-късно днес ще кача версията за виста.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 07:38:36, 04.07.25 |