GMC Bulgaria

Здравейте ( Вход | Регистрация )

2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
Лодки и танкове
Hella_from_Hell
коментар 08:11:28, 04-May-2010, Tuesday
Коментар #21

Редовен бъбривко
Икона на група

Група: Администратор
Коментари: 782
Регистриран: 31.12.07
Град: Шумен
Потребител № 824

Цитат(Пешо @ 00:45:11, 04-May-2010, Tuesday) *
p.p.s. НЕ МОГА да ти стартирам играта! Тя просто не тръгва (за версия 2 демо говоря - 1 тръгва и просто е под всякаква критика.)

Не можеш защото не я е конвъртнал за vista tongue.gif

--------------------
Download my games (click an image for more information and downloading):

website: rbglifestyle.hit.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
яверт
коментар 14:19:09, 04-May-2010, Tuesday
Коментар #22

Засмян тъпоъгълник :D
Икона на група

Група: Администратор
Коментари: 1790
Регистриран: 21.07.08
Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60
Потребител № 1116

Цитат
Разбери, яверт, но клавиатурата не може да и се натискат повече от 6 копчета едновременно, при това, всяка клавиатура има различна матрица, и за това не може да се натискат определени копчета....
Когато ще е мултиплеър, контролите ще са като сега - единично натискане на клавиш, няма да има никакво задържане. Вероятността да се натиснат 6 клавиша едновременно е доста малка, даже и при 4ма играчи.
Цитат
Така че, взимай 39dll.dll, почвай да пишеш sync алгоритмите (Интерполация на Гаус примерно), и не стой с скръстени ръце!!!!
Малко TCP/IP ще е добре. Така всеки ще може да играе от собствения си компютър и собствената си къща.
И на мене ми се иска да науча мултиплеърът, обаче има един голям проблем, който ми пречи - няма как да го тествам. Най-много на моя комп да пусна два прозореца, но няма как и на двата да играя едновременно да проверявам за бъгове, пък и кой знае какво ще стане на два и повече компютъра.
Цитат
И изпипай графиките. Нека това е игра от 2010, а не от 1990 (според шотовете ти)
За земята мисля, че открих начин как да не е толкова квадратна. А ако искаш да рендирам 3д модели само заради някакви си 24 пиксела - няма да стане, не ми се занимава.
Цитат
Не можеш защото не я е конвъртнал за vista
Защо ли се случва все да забравям нещо. По-късно днес ще кача версията за виста.

--------------------
Цитат
Пешо:
4:53:46
Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ
Go to the top of the page

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 07:38:36, 04.07.25