Super Mario Bros. Infinity, Нова версия на Супер Марио, с безкрайно на брай нива |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Super Mario Bros. Infinity, Нова версия на Супер Марио, с безкрайно на брай нива |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 23.08.09 Град: Силистра. Потребител № 1490 ![]() |
Това е гадно няма начин да се минат някой нива ето вижте .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 25.09.08 Град: Бургас Потребител № 1358 ![]() |
Всички нива могат да се минат.
Solutions: 1. В тези въпросници може да има топ. Тогава си unstoppable. 2. Направи супер джъмп на някое животно и я прескочи. 3. Със засилки и повече търпение(няколко опита) може да се мине. Аз съм минавал 6 блоково не веднъж. ![]() -------------------- FeeBrick - The new breakout game! Demo released!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Играта има бъг при взимането на гъбата.Освен това как да мина долното ниво?
![]() И как се увеличава височината на скока?Играта си е добре, но има доста неща, които лично мене ме дразнят. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
за долното ниво
трябва да си голям. Jump boost: натискаш скок като ще стомпнеш лош. Долното ниво се мивана с гъба и jump boost или с топ и тump boost. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
За мен лично играта е страхотна. Отдавна се надявах някой да направи Марио с произволно генериращи се нива, но ми се виждаше адски сложно преди, така че мога да кажа че имам доста пристрастия към тази игра. Нивата изглеждат доста прилично за случайно генерирани, а и енджийна е доста приличен.
Няма търпение да направиш и останалите промени по играта. ![]() Това което лично аз искам да видя в играта (освен това което си намислил за напред) е: -Различен тип нива: водно ниво и като онова с мостовете където прелитат риби както е на оригинала. -Влизане в тръби. -Нов режим който да има край (до 8-4 както оригинала), но нивата да са си генерирани случайно. -стотинките от въпроси да се вземат щом ги удариш, а не да губиш време да ги гониш. -можеш да добавиш някакъв нов още по-съвременен стил графика. Надявам се да я видя в напълно завършен вид скоро. ![]() Между другото, къде си я качил, че се тегли толкова бавно? Ще се изтегли след 53 мин. ![]() (Това което го на писах сега е по версията, която ти ми беше дал.) -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
Гост_dpaladin_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Леле тая стара игра още е яка...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Е готина е играта, няма значения че е стара. Кой не я е играл ? Мисля че това е най-известната.
|
|
|
Гост_dpaladin_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Няма най-известна-или я знаеш или -не.
|
|
|