3x Ball, 3d breakout |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
3x Ball, 3d breakout |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Преди доста време завърших тоя проект.Сега си мисля дали да не направя втора версия(нищо, че вече работя по rpg, rts, third person shooter и още няколко) и искам вашето мнение да кажете дали ще си струва.
![]() Линк:тук -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Абе Яверт да ти кажа чесно,тази игра я играх преди няколко дни в УоУо.Струва си играта,не ме кефи много или поне не можах да я схвана.Ама каквоти и да си говорим все пак си е 3Д.Ама да ти кажа чесно за Геим Плея,нее много добър.Ама си се постарал
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
....
Хайде пак да го кажа... не е конвъртната за Vista. Менюто изглежда ужасно. Играта е интересна като идея ама като изпълнение е една манджа с грозде. Разкарай тея "3Д ефекти" (сферите) които си правил. Голяма бъркотия се получава. Изобщо не мога да вдяна какво се случва на екрана. Направи си перспективата по-дълбока. В момента прилича на 2,5D игра, а не на 3D и изобщо не може да се прецени разстоянието до топката. Единственият ориентир са тези сенки, които си сложил... Вярно наистина помагат, ама трябва само сенките ли да гледам докато играя? Само по тях мога да се ориентирам какво всъщност се случва на екрана. Графиката е ужасна дори и за игра съставена само от кубове. Играта е изключително бавна. Не мога да кажа, че е приятна за играене също. Съжалявам. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Благодаря за коментарите.
baner4o, какво е трудното за схващане?Просто внимаваш топчето да не "излети" неизвестно къде. ![]() Hella, взимал ли си бонусите за умножаване на топката?Те лагват много.Иначе при мен скоростта е на ниво.А и между другото, от английското gmc ми казаха, че харесват ефектите и графиката. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Е ми ддз,нещо не можах да я схвана,но не мога да кажа че е тъпа играта щото се пак тва си е 3Д помъчил си се и си направил нещо.Добре си се справил,ама както Хела каза менюто нее кои знае какво,поработи над него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Благодаря за коментарите. baner4o, какво е трудното за схващане?Просто внимаваш топчето да не "излети" неизвестно къде. ![]() Hella, взимал ли си бонусите за умножаване на топката?Те лагват много.Иначе при мен скоростта е на ниво.А и между другото, от английското gmc ми казаха, че харесват ефектите и графиката. Нямаш проблеми с оптимизацията мисля. 65 до 40 FPS при мен. Обаче тея сфери, които се образуват и пресичат релсата изглеждат доста объркващо. Ако ги направиш още по-прозрачни няма да е никак зле. За графиката... ами има някакви си сенки по обектите там, ама те не променят кой знае какво по графиката. Текстурите са си честно казано грозни и объркващи (особено онази с правоъгълниците един в друг изглежда най-обтркващо. Трябва да се напрягаш да различиш кое е блок и кое, не е.) -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 05.05.09 Потребител № 1447 ![]() |
Пича от Yoyo е прав... wtf is happening?!
С тая камера нищо неможе да се направи казвам ти, лоша камера... сеедно да играеш тетрис настрани и ги гледаш как отиват надясно но са плоски. -------------------- Чакам the best MMO което някога ще съществува http://www.youtube.com/watch?v=VHpjE4FQlO8
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:49:22, 03.07.25 |