Sheeped [beta 13: 09 януари] демек НОВО, 3D игра, в която оръжията са овце, кокошки, прасета и мозък! |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sheeped [beta 13: 09 януари] демек НОВО, 3D игра, в която оръжията са овце, кокошки, прасета и мозък! |
![]()
Коментар
|
|
Потребител ![]() Група: Модератор Коментари: 85 Регистриран: 20.11.06 Град: Благоевград Потребител № 206 ![]() |
тука следват малко глупости... Ако мога да опиша Sheeped с една дума, то смея да кажа, че тази дума е 'уникална'. Но защо? Ами, помислете си кога за последно сте играли игра, в която големоглави човечета са яхнали летящи колички. И разбира се, заради безопасността носят и каски. Но освен това, те се стрелят, може би защото са малки досадни комплексарчета... А с какво ли биха се обстрелвали тези герой? Какво ще кажете за добитък? Например овце, прасета, кокошки и дори мозък! Представете си удовлетворението от това да разбиете главата на някое от малките досадни приятелчета като размажете някоя кокошка по каската му! Е, Sheeped ще ви достави това удоволствие! ..край на глупостите Айде здрасти на всичкото хора у форума ![]() Съвсем случайно ако някой го интересува почнах малко по малко пак да работя по играта (то тия промени които ще видите ги направих преди 100 години ма нищо де). Та, айде пробвайте ако сте на кеф. ![]() ![]() ![]() Download Beta 12 (Old One) Download Beta 13 NEW Благодаря за времето и интереса ви! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 13.01.08 Потребител № 831 ![]() |
Супер е!Но чесноказано играта си е почти Rextro 3D.
Engine - 7/10(Мого добър еджин, но може и по добре ![]() Графика - 10/10 (Отлична!Няма какво да се говори, освен че не трябва да ена фул скриин.) Аудио - 6/10 (Липсва музика, но саундовете са много добри, Браво!) Забавно - 8/10(Постоянно пропускам овците ![]() -------------------- Скайп: vgerov93
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
ГЕров, това си Е Rextro3D и изглежда много яко!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Гледам заглавието на темата "Нещо уникално" и си викам: Това ще да е яко!
Влизам вътре и виждам подтемата "3D Шутър с Овце!". Чакай малко! Какво по дяволите... Вече има такова. Нарича се Rextro3D. Да пукна ако не е от същия автор. Цяла тема за някакъв ъпдейт? ОК, да видим за какво е данданията... Пускам играта. Cool 640x480 резолюция - идеално. Тъкмо не товари системата и не ми бърника херцовете на монитора. Започвам игра... хей... Никъде не си избрах какъв да ми е играча... Това ъпдейт ли е или даундейт? WTF? Не знам дали си спомням правилно, но оригиналната игра май имаше и mouse control, а тук защо няма? Whatever... Я, картата... Ами тя изглежда по-зле от предишната. Предишната беше върхът. Тука има само нек'ви дърва. Добре... поне опонентите не се заклещват на разни места, като при предната карта. Управление: Защо по дяволите ми е трудно да уцеля някого? В Rextro3D нямах такъв проблем... И някой може ли да ми обясни каква е тази глупост, която се получава като се натисне Enter? ![]() В общи линии това е по-лоша версия на Rextro3D. Можеше да добавиш само картата към предната игра, а не да правиш нова. Всеки нов елемент в тази игра SUX (че то има ли)! Съжелявам да го кажа, но е така. Оценките, които ще дам се отнасят повече към Rextro3D, от колкото към това "нещо". engine - 9/10 изключително добър за ГМ, но и изключително неудобно управление. графика - 9/10 много добра наистина, със забавна стилизация на героите и овцете. Издразни ме новия HUD. Предния по-ми харесваше. звук - 7/10 музиката се повтара прекалено често, но е добра. Звуците са убийствени. Малко дразнят, защото са прекалено дълги, но браво! ![]() fun - 7/10 определено е забавна. Надявам се, в следващата версия да помислиш и за multiplayer, защото играта го заслужава. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Потребител ![]() Група: Модератор Коментари: 85 Регистриран: 20.11.06 Град: Благоевград Потребител № 206 ![]() |
Гледам заглавието на темата "Нещо уникално" и си викам: Това ще да е яко! Правилно. Същия автор съм, а играта е нещо кате remake на Rextro 3D.Влизам вътре и виждам подтемата "3D Шутър с Овце!". Чакай малко! Какво по дяволите... Вече има такова. Нарича се Rextro3D. Да пукна ако не е от същия автор. Пускам играта. Cool 640x480 резолюция - идеално. Тъкмо не товари системата и не ми бърника херцовете на монитора. Резолюцията е 800x600. ;)Започвам игра... хей... Никъде не си избрах какъв да ми е играча... Това ъпдейт ли е или даундейт? WTF? Mouse Control ще има, а за избор на играч е ощте раничко. Не е "даундейт", защото е изцяло наново започната играта.Не знам дали си спомням правилно, но оригиналната игра май имаше и mouse control, а тук защо няма? Whatever... Я, картата... Ами тя изглежда по-зле от предишната. Предишната беше върхът. Тука има само нек'ви дърва. Добре... поне опонентите не се заклещват на разни места, като при предната карта. Поне AI-то е в пъти по-добро, а за картата - правя Map Editor, с който ще мога да правя много по-добри нива.Управление: Защо по дяволите ми е трудно да уцеля някого? В Rextro3D нямах такъв проблем... И някой може ли да ми обясни каква е тази глупост, която се получава като се натисне Enter? Най-вече поради това, че имаше Mouse Control, а тука няма все още. Отделно, че трябва малко да се посвикне.![]() Това с Enter-а е само за мен. Изпробвах дали всичко работи, но съм забравил да го махна като пуснах демото. В общи линии това е по-лоша версия на Rextro3D. Можеше да добавиш само картата към предната игра, а не да правиш нова. Всеки нов елемент в тази игра SUX (че то има ли)! Съжелявам да го кажа, но е така. Според мен така мислиш, защото все още няма добри нива.AI-то е много по-добро, а това с хвърчащите глави и многото кръв не те ли радва? ![]() Оценките, които ще дам се отнасят повече към Rextro3D, от колкото към това "нещо". engine - 9/10 изключително добър за ГМ, но и изключително неудобно управление. графика - 9/10 много добра наистина, със забавна стилизация на героите и овцете. Издразни ме новия HUD. Предния по-ми харесваше. звук - 7/10 музиката се повтара прекалено често, но е добра. Звуците са убийствени. Малко дразнят, защото са прекалено дълги, но браво! ![]() fun - 7/10 определено е забавна. Надявам се, в следващата версия да помислиш и за multiplayer, защото играта го заслужава. Мерси! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Не можах да разбера защо я правиш наново. Какво му беше лошото на Rextro3D? Можеше просто да го edit-неш. Или има проблем с edit-ването? Сигурно не можеш да направиш editor-а там. Надявам се накрая да е в пъти по-добра дори от оригиналния Rextro3D.
Относно кръвта (понеже попита)... Добре е направена, но ми се струва, не на място. Изглежда ми глупаво в тази игра. Просто не се връзва с карикатурната графика. По-забавно е, овцете да стават на пържоли само. ![]() Тъпо е да има такова насилие в игра, която би трябвало да бъде смешна. ...А и така вдигаш ненужно възрастовата граница на играещите. В моята игра Heavy например, кръвта която капе от играча, когато той кърви, всъщност играе доста важна роля. С всяка капка кръв, която падне от него, се намалява енергията. Това е единствената причина, поради която слагам кръв в играта си. Иначе не мисля, че е уместно и в нея да има. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 23.04.07 Град: Silistra Потребител № 550 ![]() |
Може да замениш кръвта с нещо друго или да я намалиш и вместо онези части от хора(костите с малко месо по тях) които се виждат на този скреен http://img29.picoodle.com/img/img29/3/11/4...inm_1347219.jpg да сложиш малко от тях и малко части на коли, но имам същите въпроси като Хела "защо я правиш наново"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не става въпрос кръвта да се заменя с нещо. Изобщо не и е мястото в такава игра, но това си е мое мнение...
Мен ще ме кефи повече, ако хвърчат пържолки. Ще е още по-смешно. Иначе играта е страхотна. Няма спор за това. ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Първо ме впечетли ,но бързо омръзва.Един път кат се бъгна,излезнох зад стените.Ai-то си направил страхотно,поздравления,но само по мен се целят.Тва е лошото.Иначе бива играта за губене на десетина минутки
![]() Engine - 8/10(бива,ама може по-добре и има бъг и другите стрлят само по мен.) Графика -8/10(бива ги,но можеше да е по-добре) Аудио - 6/10(пак можеше да е по-добре) Забавно - 5/10(хубаво е,ама омръзва бързо) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 50 Регистриран: 22.09.08 Град: София Потребител № 1355 ![]() |
на мен играта страшно много ми хареса
engine(9.9/10) sprites(10/10) audio(9/10) fun(54/10) -------------------- Проекти:
Negative - Giazo's campaning -Програмиране :75% -Графика :25% -Звук :0% -Левел дизайн :10% |
|
|
![]()
Коментар
|
|
10x MHoro!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очаква ли се в скоро време да я видим позавършена или не?
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента правя 3Д левъл едитор. Почти е готов. С него ще мога да правя по-сложни нива, даже мога да го постна, ако искате.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сложи го когато го направиш, че да видим за какво става въпрос. Да кажем какво има да му се поправя, преди да си завършил играта, че иначе ще е късно за промени. Да не стане така, че пак да се налага да я правиш наново.
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 23.04.07 Град: Silistra Потребител № 550 ![]() |
Добра е идеята за левел едитора ще е по забавно да можем и ние да си правим нива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
В PACTF dmitko ползваше терен файлове.
Dmitko, ако този път си го направил в 1 файл, така че хем да се записва терен, хем позиция на други обекти, може ли да споделиш принципа? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 216 Регистриран: 13.06.07 Град: българия Потребител № 627 ![]() |
Браво засега аз мисля така, но съм сигурен че след време играта ти ще стане много добра и всичко ще си е 10/10
![]() Engine - 7/10 Графика - 8/10 Аудио - 7/10 Забавно - 9/10 -------------------- Подписа бе съкратен от модератор.
I am a ![]() The Stone Of Death DEMO: 15% ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► 100% |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 16.11.08 Потребител № 1374 ![]() |
Виж...играта е готина,но не мога да я пусна...По снимките виждам,че е яка...Само,че ме пита нещо отначало...И аз натискам ОК(то пише 2...) после ми дава някаква грешка???
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако не греша, май беше брой противници...
Пробвай само с 1. Ще е добре да напишеш, каква грешка дава точно... -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 16.11.08 Потребител № 1374 ![]() |
Ами...написах и едно но ми дава следната грешка:
___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object obj_camera: File is not opened for reading. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21:02:33, 05.07.25 |