Ийшаут 1,1, нова версия |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Ийшаут 1,1, нова версия |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() Свали: ![]() Би трябвало да е виста съвместима. Днеска я направих за няколко часа.Идеята е следната: както в брейкаута, трябва да унищожите всички тухлички.Обаче този път директно контролирате топчето със стрелките.За да го движете, вие се нуждаете от енергия(ийш).Когато разбиете цветна тухличка, тя пуска цветни иймове(онези кръгли неща), които при взимане ви дават около 15 ийш.Ако нямате ийш, не можете да движите топчето.Когато то излезе от екрана(включително и от горната част), играта свършва.Играта засега има четири нива. Контроли: Движение със стрелките, С за да изчистите хайскор таблицата. Горе вляво е количеството ийш, което имате, а горе вдясно - точките. Мога да я доразвия със бонуси и други видове тухлички, но не знам дали си струва.Кажете дали ви харесва идеята.А и също така кажете някоя по-свястна дума за ийш, че тая ми се струва малко тъпа. Какво има в новата версия: -Събирането на иймове е в пъти по-лесно.Вече не ви трябва да се тревожите за това. -Десет бонуса - описани са в менюто. -Четири вида нови тухлички:
![]() -Първото ниво е много по-лесно. Ще има и следваща версия.Отворен съм за всякакви идеи, ако искате да видите нещо в играта, казвайте. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:50:49, 04.07.25 |