Музика за "heavy" |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Музика за "heavy" |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Търся човек (хора), който да се съгласи да композира музиката към всяко от нивата на играта ми "HEAVY".
Ако искате да видите за какво става въпрос, можете да я изтеглите от тук: Download "Heavy" v0.41 (40% complete) В замяна мога да предложа единствено място на авторите в credits (при това само на тези, чиято музика ми е харесала и бъде използвана в играта). Знам, че не звучи много примамливо, но се надявам, хората на които им е допаднала, да се пробват (ако могат да композират, естествено). -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Аз, насила никого не карам. Ако имат желание и възможности, нека се обадят.
Edit: Както и да е, щом има такъв голям наплив от доброволци, ще се оправям самостоятелно (така де, не очаквам всички тук да са музикални таланти втурнали да се раздават). Благодаря на тези, които помогнаха по някакъв начин. Админите вече могат да затварят темата. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 00:05:26, 06.07.25 |