Purple, платформена игра с фризби и ново демо |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Purple, платформена игра с фризби и ново демо |
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
![]() Интродукция: Purple е проект за платформена игра, с който се занимавах през последните 6 месеца (като имаше доста паузи де...) Ти си едно лиляво човече и можеш да чупиш различни блокчета (които често пускат бонуси) и да биеш различни врагове със своето фризби (което евентуално се връща обратно към човечето като бумеранг или йойо). Демото е 4 нива, това е 1/6 от цялата игра, която сигурно ще излезе след година-две ![]() < Download Demo 2 > < YoYo Games Mirror > За новини и шотове посещавайте този сайт И да, това второ демо върви вече и на Windows Глиста ![]() Контроли: Left/Right - Движение Up/Down - Гледане нагоре/надолю Z - Скачане X - Зареждане на фризбито (или кото там оръжие) A - Смяна на оръжието (като имаш друго оръжие можеш винаги да switch-неш към първоначалното фризби) M - Включи/Изключи звука ESC - Изход от играта, може да се ползва и като пауза. Това са default-ските клавиши, които могат да се променят от менюто... Ако искате да играете с gamepad, свалете си програмата JoyToKey. Credits: Графика - Bowser Програмиране - Bowser Идея - Bowser Левъл дизайн - Bowser История - Bowser (интрото няма да ви хареса със сигурност, но не го пцувайте ![]() Звуци - от NES игри... Музика - http://www.modarchive.org Бета тестери - Snooby, DeadMeat Система за смяна на контролите - PeterSvP Благодаря на Martin Rijks за JBFmod - много хубаво DLL което използвах за да пусна MOD музика в играта. Бъгове: Background-а на картата е бъгав на някои компютри. Понякога може да паднеш през пода... но е рядкост. На Виста движенията май са бъгави... на някои компютри. Враговете понякога засядат един във друг... или в блокове. В пълната версия: Над 24 нива (в 6 свята) Много секрети и неща за отключване Онлайн hi-scores Мултиплейър тип Mario War (но не е сигурно) ![]() Изключете всички програми които могат да забавят играта преди да стартирате. Цъкане на F2 показва на колко FPS върви играта, ако е над 60 е прилично бързо... Кажете ко мислите бляблябляблябля... http://gmc.yoyogames.com/index.php?act=ST&f=11&t=304632 |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
1. Ох бих дал картинка но е чак в четрърто ниво не ми се играе повече обещавам покажа каде е но не днес доста играх и за сега ми е писнало. Това с телепортирането се случи и във второ ниво. Мисля че става ако героя по някакъв начин застане въху блок и "някаква сила" го избутва на долу.
2. това стана като ми свърши времето (за картинката от горния коменар). Бъговете продължават и в новата версия: 3. ![]() оставям главатара на 1 кръв и той ме убива после влизам пак в замъка и какво да видя пътят е затворен. За този бъг съм сигурен че е от persistent. 4. ![]() Това от coolediz но в друго ниво (може и да го знаеш) става не само като стреляш там кадето съм показал а на всяко от сивите квадратчета. Браво! Болестта при боса е много яка. ПП Сетих се още нещо. В първо ниво този със закачалката се разхождаше над земята (летеше) съжелявам че намам снимка просто го убих преди да се сетя за printscrean. Хоп още нещо ако натоснеш enter докато изписва King Bowser games играта се рестартира. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21:19:47, 03.07.25 |