Програма за обработка на картинки |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Програма за обработка на картинки |
![]()
Коментар
|
|
Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 106 Регистриран: 04.02.06 Потребител № 97 ![]() |
Кажете някоя програма за обработка на картинки която да може да изрязва и многоъгълници.
Щото аз ползвам една но тя може да изрязва само правоъгални ,кръгове и елипси. А ако може и да подържа слоеве още по добре. Ама не такива от родъ на ФотоШоп ,Адобе и други за които ръководството е по голямо от британската енциклопедия. Искам да си изрежа 10-ина картинки. Няма да ставам графичен дизайнер. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Относно GIMP: Свикнал съм с многопрозорчните програми, като цяло. Дори Delphi е с подобен интерфейс. GIMP ИМа скриптов език, и повечето от комендите в менюто script-fu са писани на него.
В Photoshop CS2 има memory leak, това му е проблема. Цитат Да не говорим, че заради този blur когато влачиш прозорец се вижда само 1 бяла рамка къде отива прозореца, а не като в XP да виждаш всичко докато местиш и излиза, че всъщност Vista се връща към Windows 98 и назад. Bullshit ... И в windows XP на стария ми компот default-еше така. Просто иди в настройките на дисплея, и пусни smooth dragging-а. Но все пак, сори че го заявявам, но Windows VISTA = Big SHIT -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:35:08, 06.07.25 |