така ли ми се струва или форумът е замрял? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
така ли ми се струва или форумът е замрял? |
![]() ![]()
Коментар
|
|
smb_tonev Група: Потребител Коментари: 0 Регистриран: 25.09.10 Потребител № 1612 ![]() |
така ли ми се струва или форумът е замрял?
Няма нови неща случващи се от доста време насам -------------------- ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Но админите с техните си криви разбирания и правила съсипаха всичко. Карай... разбираемо е... Мисля, че знам за какво говориш. Струва ми се, че съм му казвал на Пешо, че това пращане на email след регистрация ще спира хората да се регистрират. Много е досадно, мразя подобни работи като да се регистрирам някъде само за да видя някаква картинка или да сваля файл. По-лесно ми е да остана без него ли да използвам временен mail, не си заслужава по този начин да увеличават бройката на регистрираните потребителите. Та така новите потребители спряха, нямаше кой да пита за неща обяснени 5/6 пъти. Останалите изравнихме знанията си и загубихме интерес да влизаме. За тази глупост говоря: Цитат ВАЖНО: Регистрациите в този форум се проверяват РЪЧНО от администратор. След като извършите регистрацията и потвърдите E-mail-a си, изпратете писмо на gmbulgaria {маймунско а} GMAIL точка com с вашето потребителско име и информация от къде знаете за сайта и защо се регистрирате, за да ви одобрим. Две години мълчах, хайде сега ме баннете, ако има кой, за обида към форума. Така като глем и чата е мъртъв... -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 07:06:30, 04.07.25 |