така ли ми се струва или форумът е замрял? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
така ли ми се струва или форумът е замрял? |
![]() ![]()
Коментар
|
|
smb_tonev Група: Потребител Коментари: 0 Регистриран: 25.09.10 Потребител № 1612 ![]() |
така ли ми се струва или форумът е замрял?
Няма нови неща случващи се от доста време насам -------------------- ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Аз отдавна вече не ползвам Game Maker. В момента работя над нов проект - система за правене на 2д и 3д игри - Pi engine.
Уважавам YoYo Games, ценя труда им, но това, което виждам като напредък на Game Maker не ми допада. Версия 8 е най-стабилна според мен, продължавам да правя някакви мини игрички на ГМ и така. Ако не ми пукаше, на 19.12.2012 този форум щеше да умре. Решихме да го запазим, шантаво, да, точно в сайта на конкуренцията на YoYo Games, но не го убихме ![]() ![]() Иначе, антонарсет, прав си за 99,9% от всичко това... къде са пачовете на живите истински стари игри? Worms Armageddon, Worms World Party? ТОва са игри които ме кефят. Това са игри които ще живеят вечно... Банерчо, на тебе мога да кажа че не си прав с "И на хората пак не им харесва". На КОМПЛЕКСИРАНИТЕ БЪЛГАРИ не им харесва, да, техен си проблем. МНОГО хора ОБОЖАВАМЕ Half Life 2! Аз също. ТИ също, съдейки по видеотата ти! ;] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Мълчаливко Група: Потребител Коментари: 0 Регистриран: 30.09.12 Потребител № 1713 ![]() |
Аз отдавна вече не ползвам Game Maker. В момента работя над нов проект - система за правене на 2д и 3д игри - Pi engine. Уважавам YoYo Games, ценя труда им, но това, което виждам като напредък на Game Maker не ми допада. Версия 8 е най-стабилна според мен, продължавам да правя някакви мини игрички на ГМ и така. Ако не ми пукаше, на 19.12.2012 този форум щеше да умре. Решихме да го запазим, шантаво, да, точно в сайта на конкуренцията на YoYo Games, но не го убихме ![]() ![]() Иначе, антонарсет, прав си за 99,9% от всичко това... къде са пачовете на живите истински стари игри? Worms Armageddon, Worms World Party? ТОва са игри които ме кефят. Това са игри които ще живеят вечно... Банерчо, на тебе мога да кажа че не си прав с "И на хората пак не им харесва". На КОМПЛЕКСИРАНИТЕ БЪЛГАРИ не им харесва, да, техен си проблем. МНОГО хора ОБОЖАВАМЕ Half Life 2! Аз също. ТИ също, съдейки по видеотата ти! ;] Да но ти обожаваш HL2 заради шибания engine, заради единичките и нулите зад играта. 95% от хората обичат HL2 заради историята, която се разказва в играта. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:48:51, 04.07.25 |