така ли ми се струва или форумът е замрял? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
така ли ми се струва или форумът е замрял? |
![]() ![]()
Коментар
|
|
smb_tonev Група: Потребител Коментари: 0 Регистриран: 25.09.10 Потребител № 1612 ![]() |
така ли ми се струва или форумът е замрял?
Няма нови неща случващи се от доста време насам -------------------- ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 107 Регистриран: 31.12.04 Град: София/Варна Потребител № 22 ![]() |
Стига с тия милиони бре, банерчо! Това е някаква нова мода, която няма покритие. Колко е бюджетът на едно нещо не означава нищо. Питай мен, аз ги знам тия работи
![]() Дали се смеят или не, не е толкоз важно. Преди време намерих едно видео с някакъв известен в миналото геймдизайнер, който казва, че в миналото игрите са били за компютърджиите, които са били малко, а сега куцо и сакато играе на игри и нивото е паднало. Аз лично имам любими игри, които нямат продължение, даже не може да се намерят лицензирани стари версии, а някои и не вървят на сегашните компоти - АОЕ 2 (доста ръбата графика и ниска разделителна способност), Косакс 1 (проблеми с нвдия картите), РОН - както и при останалите, на широк монитор е страшно, и така нататък... Гледам, че новите игри (стратегии) са някакви браузърни кретении, които са съвсем друг вид игри (кретенски), например оная глупост на команд енд генералс, нещо си алиансес. Дреме ми колко мозъци са я правили, защото е абсолютен боклук. Машинес ат уар е правена от 1 човек и е по-добра. Форумите по принцип си позамират, не само този. Защо е така е трудно да се каже, може би защото преди бяха нещо ново. А гейммейкърът е кривнал в някаква изродска посока, екипът ражда глупост след глупост, но засега това е най-доброто за любители кат мен ![]() Всъщност отплеснах се във философски изцепки. -------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 07:27:11, 04.07.25 |