така ли ми се струва или форумът е замрял? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
така ли ми се струва или форумът е замрял? |
![]() ![]()
Коментар
|
|
smb_tonev Група: Потребител Коментари: 0 Регистриран: 25.09.10 Потребител № 1612 ![]() |
така ли ми се струва или форумът е замрял?
Няма нови неща случващи се от доста време насам -------------------- ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Аз се чудя как има още хора, които правят игри. Не знам... на мен музата ми мина отдавна. Още преди няколко годинки. С времето доста неща позабравих. Насочих се към друго и така
![]() Хората гледат с пренебрежение и смях на игри като ... айде няма да ги изброявам, които са правени за милиони долари. Half Life 2 е започната 1998-ма да се разработва до 2003/4-та и са пръснати по цялата трилогия около 40 милиона за тези 5 години. И на хората пак не им харесва. А са работели по тези заглавия едни от най-добрите мозъци в света в тази сфера. Е аз тогава какво да се занимавам...? За какво ми е? Занимавам си се с видеозаснемане и 3Д анимация, визуални ефекти. В графиката съм по-добър от всякога, но не ми се занимава. Такива авторски ефекти мога да набъкам. Уоу.. като се сетя :Д... Но не ми се занимава. Пиша за пръв път коментар в този форум може би от една година насам... Не знам... вие си знаете девелопъри, но мен не ми се занимава с игри. Личните ми впечатления за хората досега се въртят около 3 човека. Регинг, който работеше нещо с програмиране, Пешо, който е като господ с 1 куп езици и е печелел награди, Яверт и той в МГ-то с тази математика и Хела с графиката. Другите не знам какво правите, но вижте игрите на тези потребители ![]() Помня през 2009-та за едно 3Д РПГ ММО или нещо подобно беше на Яверт. Май още не го е завършил ![]() Е това засега. Ако ми скимне как ще пиша. Успех на всички и всичко добро момчета... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:51:36, 04.07.25 |