Теглене на тото, Мда, както се досещате :) |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Теглене на тото, Мда, както се досещате :) |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
От нямане какво да правя, реших да направя нещо супер хипер елементарно: Програма за теглене на числа от тото
![]() Реших да кръстя проектчето просто Lottery Draw. ![]() ![]() DOWNLOAD NOW -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
хахаха
Много яко. ![]() Как ви хрумват такива идеи не знам. btw, грешчица в началния екран "In game, pressing Enter will restart the draw" също: "BACKSPACE don't clear the drawn numbers"? Какво ще рече това? Не трябва ли да е: "BACKSPACE то clear the drawn numbers" O.o -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Супер от къде взе музиката. Едно време и аз си мислех да правя такова.
Как ви хрумват такива идеи не знам. Едно време и аз си мислех да правя такова. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21:47:04, 03.07.25 |