Monstrosity (beta), RPG |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Monstrosity (beta), RPG |
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 29.12.11 Град: Враца Потребител № 1702 ![]() |
Привет на всички...
От известно време се занимавам с това чудо на техниката - Game Maker... И го докарах до бета версия... Който има няколко часа свободни може да хвърли едно око... Коментарите ще са добре дошли ![]() http://sandbox.yoyogames.com/games/191067-monstrosity -------------------- Monstrocity (beta) Поиграйте, коментирайте, 80% от функционалността е готова. Останалото ще се появи на по-късне етап. Съобщавайте за бъгове за да ги отстранявам. :)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
Абе аз нещо не се изказах като хората и прозвуча доста остро. Играта е !!!ПЪРВАТА!!! от този тип рпг дето играя със времеви ходове(или там квото и да е), а не със избор на всеки ход и да чакам колко си ща(атакувай, защитавай се, използвай предмет). Идеята ми хареса, щото по принцип, аз съм невзискателен човек. Ти със това нещо дето нарече БЕТА ИГРА, се изложи!
Тоя дето продава предмети ми дава само инфо, както казах вече! Еми че то е само авто-атака ..., ти тва игра ли го наричаш бе?! Кво очакваше да стане без уменията? Ние да не сме ти бебета да се кефиме на авто-атака? И кво ли още не, ама не ми се пише. Ако осъзнаеш - ок! Нека ти дам тоя пример: Всеки може да покаже, че може да направи гадове и подобни. Хората седнат и с игра очакват да им е весело, а не да се чудат кво става и да се тормозат! Абе по-добре предупреди, че тва е поредното незавършено рпг в нета. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:06:03, 03.07.25 |