Monstrosity (beta), RPG |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Monstrosity (beta), RPG |
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 29.12.11 Град: Враца Потребител № 1702 ![]() |
Привет на всички...
От известно време се занимавам с това чудо на техниката - Game Maker... И го докарах до бета версия... Който има няколко часа свободни може да хвърли едно око... Коментарите ще са добре дошли ![]() http://sandbox.yoyogames.com/games/191067-monstrosity -------------------- Monstrocity (beta) Поиграйте, коментирайте, 80% от функционалността е готова. Останалото ще се появи на по-късне етап. Съобщавайте за бъгове за да ги отстранявам. :)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 29.12.11 Град: Враца Потребител № 1702 ![]() |
Да, това ми е 1-вата игра. Да, минал съм туториалите. Не, не знам какво да направя, за да дооправя ходенето, щото каквото и да направя бъгчето със ходенето повече или по-малко е налично. Не, не получих нито една идея какво да направя, за да оправя бъговете... Не, не мисля, че правя новия WOW, Sacred или най-великото откритие на човека - свинско със зеле...
Мисля че бъркате понятията, ама айде... Аз все пак не съм близард да пускам демо, което е пре-алфа и бета, която е самата игра... Тва е бета, макар и бъгава... Има си работещ инвентар, има работеща система със статове, и т.н. Баланс? при това ниво на развитие, дето още скилове няма? Никога не съм казвал, че това е перфектна игра, ама до сега има само един коментар, който реално се опита да ми помогне да реша проблем и един нормален коментар, който просто ми показа бъговете. Всички други мърморят... PAS-ивния направо ме сдъвка и изплю. Баси, в международния форум хората ми казаха грешките, без нито един да ме плюе... -------------------- Monstrocity (beta) Поиграйте, коментирайте, 80% от функционалността е готова. Останалото ще се появи на по-късне етап. Съобщавайте за бъгове за да ги отстранявам. :)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:14:42, 03.07.25 |