Monstrosity (beta), RPG |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Monstrosity (beta), RPG |
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 29.12.11 Град: Враца Потребител № 1702 ![]() |
Привет на всички...
От известно време се занимавам с това чудо на техниката - Game Maker... И го докарах до бета версия... Който има няколко часа свободни може да хвърли едно око... Коментарите ще са добре дошли ![]() http://sandbox.yoyogames.com/games/191067-monstrosity -------------------- Monstrocity (beta) Поиграйте, коментирайте, 80% от функционалността е готова. Останалото ще се появи на по-късне етап. Съобщавайте за бъгове за да ги отстранявам. :)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
Стана ми тъпо и си поиграх на тая игра, даже я разучих! Немаме магии в бетата вида и всичко е направено все едно не е завършено. Не знам кво ти е станало. Дали ти е доскучало от дългата работа, или тва за тебе е игра ... Виждам, че и ти като всички други деца имаш мечтата да направиш поредния WoW, Diablo2, Sacred, или квото и да е там за теб. Ше те попитам тоя въпрос - Тва първата направена от теб игра ли е? Със "първата направена от теб игра", аз имам в предвид да е по твоя идея, а не ония туториали за цъкни клоуна и подобни! Отговориш ли ми със не, най-вероятно лъжеш! Знаеш ли кво ти предлагам, земи и се стегни и не почвай от четвърти клас, а като всички останали от първи клас. Извинявай, ама ти още не можеш да оправиш бъгавото ходене на героя, което е СРАМОТА за човек работещ по един от най-трудните жанрове игри - RPG. Сърди ми се и си мисли кво ли щеш, че съм те мразил или съм завиждал. Ако не направиш нещо по-просто за да схванеш тия неща, то тва е направо ужас за тебе и бас лова, че ще се откажеш! Дай му пауза и се заеми да направиш една стая заобиколена със кубове. Вътре добави още кубове докато не стане трудна, като лабиринт! Слагаш героя вътре и почваш да ходиш с него докато не си доволен сам от резултите. При открити проблеми знаеш кво да правиш ... Да не споменавам после за балансирането, в което пак си се провалил! Ти знаеш ли кво е процент? В играта ти има меч със 3 секунди презареждане на удар и кама със 1.7 или квото беше там. Камата прави 3 дмг а мечът 5 дмг. Иде силата "Strength" на героя, която увеличава дмг със ЧИСЛО! Ето и формулите:
Меч: 5 дмг делено на 3 секунди е равно на 1.66 дмг на секунда Кама: 3 дмг делено на 1.7 секунди е равно на 1.76 дмг на секунда Гледай са кво става като добавиме дмг от силата! Да речем, че съм дигнал 10 сила тотално от предмети, статистики и квото и там да е: Меч: 5 дмг + 10 сила е равно на 15 дмг тотално делено на 3 секунди е равно на 5 дмг на секунда Кама: 3 дмг + 10 сила е равно на 13 дмг тотално делено на 1.7 секунди е равно на 7.64 дмг на секунда Та до кво заключение стигнахме тука, сам реши ... Ако имаш затруднения, не се срамувай да питаш по форумите и скайпове. Това не те прави да изглеждаш тъп! Аз съм до тук с това незавършено нещо. НЕ БИХ НАРЕКЪЛ ТВА ДАЖЕ И АЛФА! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:21:50, 03.07.25 |