Uefa |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Uefa |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
Докато бех в софия, малкия ми брачед искаше футболна игра(по принцип аз мразя футбола). Виках си - Голема раота, ше му я напраа да се радва и да кротне. За моя изненада след като я завърших, аз бех човека дето игра с него половин час
![]() Играта не е сложна! Целта е като в футбола - вкарвайте голове на вражеската врата с топката. Ако не знаете кво е даже футбол, го дирете в google.com .... Изисквания за играта са: Процесор от технология PIII или по-добър. Видео карта подържаща Directx8 или по-добър. Поне една звукова карта от 1999-та производство. Модерен монитор който подържа поне 1024x768 резолюция! Играта е МУЛТИ само! Това означава, че вие требва да намерите с некой да я играете. Контролите за движение са следните: Лев играч използва модерните W, A, S, D от лево на клавиатурата. Десен играч използва класическите стрелки от десно на клавиатурата. Забавлявайте се! Изтеглете играта от ТУК. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
Благодарско много за коментарите, доволен съм че ви е харесала!
Днес дооправих проблемите на играта споменати тук, и открити преди малко. Добавих и звуци! Вече мога да го нарека игра. ![]() Стария линк е обновен. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18:43:21, 03.07.25 |