куПче 1.0, първатa по рода си логическа игра - версия 1 8 декември |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
куПче 1.0, първатa по рода си логическа игра - версия 1 8 декември |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
куПче е първата по рода си логическа игра игра.
Сайт на играта Промени във версия 1: -много оправени бъгове -бутон за създателите -мултиплеърът вече може да се играе -други разни неща Промени във бета 1: -мултиплеър с директно ип или през сървър -редактор на пионки -мисии -туториал -подобрени графики -текстури на пионките -подобрени контроли -настройки -много други неща... Промени във версия 0.9: -добавено е меню -добавено е интро -пешките сега могат да бъдат с различни цветове -пешката и цветът на всеки играч могат да се настроят -могат да играят до шест различни играчи, било те хора или компютъра -добавен е ефект в края на играта -вече няма нужда куПчето да се пуска отначало за нова игра -други дребни нещица Промени във демо 2: -добавен е ИИ -нови видове пешки -други дребни нещица, които правят играта по-приятна -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Цитат за сега ми даде само една грешка и трябваше да абортна, като тръгнах да си избирам пешка при Мисиите Каква беше грешката?Цитат Друг проблем е мястото където играчът трябва да оцвети червените полета в синьо. То добре само че преди това като ги направиш всичките сиви и вземе да се моткаш наоколо, върви помни кои полета са били червени че да ги прави сини. Червените са четирите съседни на синьото.Цитат Аз заседнах на мястото където трябва да вземеш пионките на другия играч. Онзи ми обра всичките, а дори не могат да се създават нови пионки там а и дори и да не беше има да го гониш един час най-малко докато му вземеш последната. Не ми се занимаваше да го правя наново. Пуснах туториала и проверих, може да се създават пешки след като се появят червените. Преди противниковите пешки бяха 5, но ми се сториха твърде малко срещу 9.Цитат Някои сериозни графични бъгове: При какви условия ги видя?Цитат Мисиите предполагам че не са направени понеже никъде не пише какво се прави на тях. Просто си избираш отключена мисия и натискаш играй.Цитат Мултито дори не посмях да го пробвам. Мисля, че видях достатъчно досадни проблеми за момента. За предпочитане е всичко да се изтества, докато играта е бета, за да не се появят нежеланите бъгове в крайната игра.Цитат Управлението можеш да го подобриш ако стаблизираш мишката в средата на екрана а да се върти само куба. Досадно, а и е доста възможно да създава проблеми - като играеш на смален екран и трябва от играта да превключиш на браузъра примерно, ще осъзнаеш, че първо трябва да изгасиш играта.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Червените са четирите съседни на синьото.
То хубаво казваш ама този дето я играе може и да не го забележи ![]() Пуснах туториала и проверих, може да се създават пешки след като се появят червените. Преди противниковите пешки бяха 5, но ми се сториха твърде малко срещу 9. То се създават ама след това изчезват веднага. При какви условия ги видя? Ще трябва да проверя пак. Играех си с менюто и визах-излизах тук таме докато оглеждах какво има. Предполагам нещо си забравил да добавиш или премахнеш като се сменя 3д изгледа. Просто си избираш отключена мисия и натискаш играй. Не трябва ли нещо да се прави на тези мисии или само играеш срещу противник нормална игра? Поне трудността покачва ли се нататък? Досадно, а и е доста възможно да създава проблеми - като играеш на смален екран и трябва от играта да превключиш на браузъра примерно, ще осъзнаеш, че първо трябва да изгасиш играта. Не знам ама помисли за такъв вариант понеже ще улесни нещата доста и ще е много по приятно и бързо за игра. Може да направиш мишката само да върти куба, а пък да имаш някакъв обект в центъра на екрана който да работи като показалец. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:36:39, 03.07.25 |