куПче 1.0, първатa по рода си логическа игра - версия 1 8 декември |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
куПче 1.0, първатa по рода си логическа игра - версия 1 8 декември |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
куПче е първата по рода си логическа игра игра.
Сайт на играта Промени във версия 1: -много оправени бъгове -бутон за създателите -мултиплеърът вече може да се играе -други разни неща Промени във бета 1: -мултиплеър с директно ип или през сървър -редактор на пионки -мисии -туториал -подобрени графики -текстури на пионките -подобрени контроли -настройки -много други неща... Промени във версия 0.9: -добавено е меню -добавено е интро -пешките сега могат да бъдат с различни цветове -пешката и цветът на всеки играч могат да се настроят -могат да играят до шест различни играчи, било те хора или компютъра -добавен е ефект в края на играта -вече няма нужда куПчето да се пуска отначало за нова игра -други дребни нещица Промени във демо 2: -добавен е ИИ -нови видове пешки -други дребни нещица, които правят играта по-приятна -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Доста неща си направили ама и много други проблеми които трябва да се поправят си си създал.
Туториата има нужда от дооправяне. Като за начало не е ясно, че трябва да се натисне space. Половин година се чудех какво трябва да е онова в долния ляв ъгъл. Друг проблем е мястото където играчът трябва да оцвети червените полета в синьо. То добре само че преди това като ги направиш всичките сиви и вземе да се моткаш наоколо, върви помни кои полета са били червени че да ги прави сини. Аз заседнах на мястото където трябва да вземеш пионките на другия играч. Онзи ми обра всичките, а дори не могат да се създават нови пионки там а и дори и да не беше има да го гониш един час най-малко докато му вземеш последната. Не ми се занимаваше да го правя наново. Също стаята където е тъториала много прлича на това: http://www.youtube.com/watch?v=yy1Cmz7c3QA други неща: Като за начало comic sans за font е достатъчен минус и много хора просто го мразят. Някои сериозни графични бъгове: ![]() ![]() ![]() не само че всичко е обърнато но и посоките на мишката също. Мисиите предполагам че не са направени понеже никъде не пише какво се прави на тях. Мултито дори не посмях да го пробвам. Мисля, че видях достатъчно досадни проблеми за момента. Наистина много нови интересни нововъведения графиката е продобрена, така че браво за това но имаш прекалено много за оправяне което просто съсипва удоволствието от играта. EDIT: Изтрих някои неща от коментара си относно оптимизацията на играта понеже открих, че грешката беше при мен, а не в играта. Извинявам се за което. Управлението можеш да го подобриш ако стаблизираш мишката в средата на екрана а да се върти само куба. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:21:06, 03.07.25 |