Два въпроса за платформена игра., (не съм сигурен , дали темата е за "напреднали")  | 

Здравейте ( Вход | Регистрация )
Два въпроса за платформена игра., (не съм сигурен , дали темата е за "напреднали")  | 

13:18:06, 13-February-2009, Friday

Коментар

| 
	|
| 

Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 31.07.06 Град: варна Потребител № 136  | 

Играта която се опитвам да направя е платформена и към играча(един квадрат) съм сложил(с отделен обект)оръжие(пръчка  

И , първият ми въпрос е : Как да направя нещо като скорост на оръжието , в смисъл като е по засилено да прави повече поражения , а не примерно да държиш мишката , така , че да сочи напред оръжието , и така да обива лошите , и ако стои на едно място да не прави никъкви поражения . Вторият ми въпрос е : Оръжието да не минава през пода и стените , пробвах с "if place_free..."ама оръжието , като допре земята или стената , забива . Ако разбрахте нещо , ако знаете какво да наоравя , пишете --------------------  | 

| 

| 
	|
![]()  | 

22:37:54, 12-July-2011, Tuesday

Коментар

| 
	|
| 

Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 27.11.08 Потребител № 1381  | 

Знам че темата е стара,но ще може ли някои да разясни как става   

| 

| 

| 
	|
 crazyman   Два въпроса за платформена игра.   13:18:06, 13-February-2009, Friday

coolediz   Виж си скайпа.   14:22:33, 13-February-2009, Friday

koes007   Ако  искам и аз да разбера как става?
Не мога да м...   13:49:02, 15-March-2009, Sunday

яверт   Относно първия въпрос - преди да дадеш новата стой...   11:53:57, 14-July-2011, Thursday![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 07:22:18, 04.11.25 |