Video Background, ...най-сетне просветление... |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Video Background, ...най-сетне просветление... |
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 02.01.10 Град: Pleven Потребител № 1530 ![]() |
Който ми каже как да сложа видео бекграунд,което да мога да разширявам и намалявам (avi,gif) като avi ми помага повече. за менюто ми получава 1во място в кредитс след програмистите - ГЛАВНИ букви,оцапани с кръв
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
С каква цел ти е това нещо .. аз го виждам като много тежко, а и не съм виждал такава игра .. да си играеш нещо, а за фон да ти се върти видео ..
-------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 02.01.10 Град: Pleven Потребител № 1530 ![]() |
С каква цел ти е това нещо .. аз го виждам като много тежко, а и не съм виждал такава игра .. да си играеш нещо, а за фон да ти се върти видео .. на MUGEN-ите много често има такова нещо - за менюто ми е Няма как да стане това нещо освен ако не използваш някоя библиотека. Що рече ? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:25:41, 04.07.25 |