Effects, как да ...  | 

Здравейте ( Вход | Регистрация )
Effects, как да ...  | 

10:47:19, 04-April-2011, Monday

Коментар

| 
	|
| 

Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 02.01.10 Град: Pleven Потребител № 1530  | 

Може ли някой да ми даде линк с някоя тема от форума за стрелба с примерче и ако може и патроните да свършват (аз не можах да намеря) 

Въпрос:Как като стрелям или изо... как като натисна някой бутон екрана да се тресе като в "Провалените проекти на TaLaNtO 2" (май така беше) Въпрос:Тея примери с живота изобщо не мога да ги разбера,ако може и нещо за живота. Въпрос: Къде да намеря секция Downloads - търся едно ръководство за multiplayer.  | 

| 

| 
	|
![]()  | 

11:41:43, 04-April-2011, Monday

Коментар

| 
	|

![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 23.08.09 Град: Силистра. Потребител № 1490  | 

А пък нали искаше за кръв и животи ето направих ти : DOWNLOAD 

Ако не можеш да го изтеглиш отвори го с Internet Explorer -------------------- Влезте в новият ми сайт : http://term1nat0r.netne.net/  | 

| 

| 
	|

11:51:44, 04-April-2011, Monday

Коментар

| 
	|
| 

Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 02.01.10 Град: Pleven Потребител № 1530  | 

А пък нали искаше за кръв и животи ето направих ти : DOWNLOAD Ако не можеш да го изтеглиш отвори го с Internet Explorer а само за един мой ГОЛЯМ проблем - защо game maker 8 не ми изрязва фона на спрайтовете - аз като ги изрязвам няма как да не ги повредя П.С много благодаря за примера,но има ли вариант живота ми да е на лента,която сам съм си направил,например blood.png и като ме удрят blood.png да се смалява или да изчезва малко по малко,ако няма ще ползвам този  | 

| 

| 
	|

12:42:30, 04-April-2011, Monday

Коментар

| 
	|

![]() Редовен бъбривко Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824  | 

а само за един мой ГОЛЯМ проблем - защо game maker 8 не ми изрязва фона на спрайтовете - аз като ги изрязвам няма как да не ги повредя Отваряш си фона/sprite с едитора на ГМ8. В десия панел под цветовете има color mode. Избираш replace и opacity да е 0 (за пълна прозрачност). След това клицкаш на цвета който искаш да премахнеш. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading): 

website: rbglifestyle.hit.bg  | 

| 

| 
	|
 narutkataa   Effects   10:47:19, 04-April-2011, Monday

term1nat0r   Ето ти пример : .::DownloaD::.
Това е пример на TA...   11:09:17, 04-April-2011, Monday

narutkataa   Цитат(term1nat0r @ 12:09:17, 04...   11:30:00, 04-April-2011, Monday

term1nat0r   Също така като искаш да махнеш фона зад спрайта от...   13:42:30, 04-April-2011, Monday

narutkataa   OH GOD YOU ARE THE GOLDEN MEMBERS OF THIS FORUM - ...   13:50:34, 04-April-2011, Monday![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 09:42:28, 04.11.25 |