Главно меню |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Главно меню |
![]()
Коментар
|
|
Мълчаливко Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 04.02.11 Потребител № 1642 ![]() |
Някой може ли да ми направи главно меню след като започва играта с три полета? Видях примера на Talanto, но не можах да го направя!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Не виждам какво би могло да крашне в неговия код.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Не виждам какво би могло да крашне в неговия код. Едно време и аз така правех. Да кажем че 1 на 50 спрайта си оставаше все едно мишката е върху него, а не е. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Едно време и аз така правех. Да кажем че 1 на 50 спрайта си оставаше все едно мишката е върху него, а не е. Че това не се нарича крашване. ![]() -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Че това не се нарича крашване. ![]() След като не е сменило спрайта като съм дръпнал мишката си е крашване. Опитах се да напраря доказателство на думите си, но не успя да се случи ситуацията, за която говоря. Така, че автора на темата да използва който метод поиска. Въпреки, че съм убеден, в това което говоря няма да споря повече. edit 2: ЕТО ГО И ДОКАЗАТЕЛСТОВОТО промених примера по другия вариянт и сега дългия спрайт се показва on mouse enter а късия on mouse leave и какво става мишката е върху бутона [x] текста close доказва, че е там, но спрайта не се е сменил: ![]() -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:28:37, 04.07.25 |