Моовинг екзампъл, Не е смешно,трагично е |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Моовинг екзампъл, Не е смешно,трагично е |
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Ето ме в средната ситуация...зарибих целия клас с GameMaker...и видях че има хора на този свят които не могат да си напраят мовемент...а пък какво са 2 минути и реших да им напрая example... (знам че се излагам ама има хора които немогат да си напраят мовемент пък и това не само мовемент exaple това показжа и други работи).
Едит:това не е мовемент exaple а е смесен example за пълни новаци... долнлоад: Хост-А-Хостинг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
x+=choose(3,4);
научи поне как се прибавя към променлива... -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 22.12.10 Потребител № 1626 ![]() |
x+=choose(3,4); Ясно, а ако искам да станат няколко действия (друг обект също да се промени)? OFFTOPIC: Най-добре, ако тук има някой на който му е забавно да се занимава с "индианци", да ми пише на лични за да се свържем и да не занимаваме целия форум с глупости... Но, има такива които искат да се погаврят - ако нещо го има готово в ГМ, той, за кеф, ще ти каже "Трябва код" и ти се смее как се блъскаш... Такива не ме устройват. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 01:51:01, 04.07.25 |