Хайде на спрайтовете! |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Хайде на спрайтовете! |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Правя изображения всякакви - минимален размер 50х50. Колкото повече ги опишете толкова по-добре. Пример:
![]() Използвам GIMP и GG free edition. Без анимации -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Ще видя какво мога да направя, напоследък съм зает, а рисуването на животни и въобще на органични работи не е лесно.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 22.12.10 Потребител № 1626 ![]() |
Ами, тя мишшката може да се намери готоеа, едната поза на котката също, а другата предполагам ще трябва да се рисува за да стане същата котката...дупката е лесна (даже мисля, дали да не оцветя в кафяво иконата на едно иглу която имам)
![]() Но да, не е лесно да се рисуват животни. Незнам как работиш, ама не може ли да се нарисува на хартия, а после да се сканира (за по-лесно)? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:54:32, 06.07.25 |