Motion_set() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Motion_set() |
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 25.07.08 Потребител № 1126 ![]() |
как да задам за кой обект да се изпълни функцията motion_set() във срипт който е извън обекта ?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
Moже и да не го харесваш, таланто, но не всеки е начинаещ е талантлив като тебе да разбере тия функции без да им се обеснат както ти правиш. Аз немах време да му обеснявам всичко това и му дадох най-простото с което да започне, а на там можеби щеше и сам(щеше да му е по-интересно, но ...).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Moже и да не го харесваш, таланто, но не всеки е начинаещ е талантлив като тебе да разбере тия функции без да им се обеснат както ти правиш. Аз немах време да му обеснявам всичко това и му дадох най-простото с което да започне, а на там можеби щеше и сам(щеше да му е по-интересно, но ...). От скоро те виждам във форума и гледам, че постоянно се заяждаш с някой. Ако беше прочел цялата тема щеше да разбереш, че твоя начин не върши работа. Но нека ти обясня: html4eto иска да има един обект, в който да пише всички кодове, а с твоя начин може да управлява само един обект (и би трябвало да се сетиш, че не става). Ако беше прочел внимателно щеше да се затраеш, но както казах ти все се заяждаш с някой! И накрая html4eto благодари на мен - още една причина, че нямаше нужда от твоя пост. едит: Смятъш, че не съм обяснил достатъчно за да ме разбере, така ли? Ооо да ти имаш много добро обяснение "ТАМ". Някаква скапана картинка, която едвам се чете! Не си ли виждал има един инструмент за писане на текст? Можеше да избереш подходящия шрифт и да го удебелиш, а не да рисуваш с мишката... -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:37:35, 04.07.25 |