Pulse Stars - Най Накрая има демо, Походово РПГ |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Pulse Stars - Най Накрая има демо, Походово РПГ |
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 19.01.07 Град: Варна, Каварна - с Лаптопа Потребител № 303 ![]() |
И така...
След около 2 години работа играта най-накрая започна да добива форма. Описание за играта, видео (малко старо), screenshot-и и ДЕМО ще намерите тук: Pulse Stars По-играта има още доста неща да се правят но като цяло енджина е завършен. Приятна игра! Ако имате идеи за оръжия, гадове, планети и бла бла бла бла каквото и да е още там... драскайте ![]() КОНТРОЛ: Ляв цък - движение/стрелба/избор на меню/взимане на обект Десен бутон (задържан) - показва информация за обекта (ако има) Стрелките - местят камерата C - центрира върху играча който е на ход H - взима всички предмети в обсега си ESC - отваря менюто В демото: F5 - добавя Пират на картата F6 - добавя Алиен Шип на картата -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Графиката определено впечетлява.
![]() Като геймплей ми се струва малко скована, но предполагам че ще излезе добра игра накрая. Ето някои преложения които можеш да добавиш, а и ми се струват доста критични относно самата игра: - Добави стрелка или нещо друго да обозначава корабът който е избран. Номерът с C не помага много когато корабите са близо един до друг и не е много ясно кой точно управляваш. -Никъде не намерих нещо което да обозначава дължината на хода (т. е. колко пъти можеш да се движиш или каквото е там) или кога можеш да стреляш по противник и кога не. Понякога стреля, понякога не ще дори след цял ход когато съм в обхват. Не ми стана много ясно това. -Направи когато се натъкнеш на противици те да остават на екрана през цялото време, а не да изчезват когато се отдалечиш и да се мъчиш да си спомняш къде са били. -Добави движение по картата като с цъкане върху mini map-а. -Добави hot key на end бутона. Досадно е да се цъка само с мишка върху него. Добре ще е да кажеш къде свършва демото. Аз стигнах до място където фонът е червен. Не можах да save-на понеже ме домързя да я разархивирам, а я пуснах направо. Иначе браво, че все още работиш по нея. Аз не очаквах да видя демо в скоро време чесно казано. ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20:43:21, 03.07.25 |