Треска за злато V3.0 + сорс, Вече с генератор. |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Треска за злато V3.0 + сорс, Вече с генератор. |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Какво ново в играта "Треска за злато": v3.0 - Генератор. v2.5 - По-голяма резолюция и възможност за игра на цял екран (F4); - По-добра и модерна графика; - Звуци, които мисля, че пасват на играта; - Визуални ефекти при завъртане на плочка, спечелване на джакпот, в главното меню и отваряне на настройките; - Добавен е бутон за рестартиране на лабиринта. Една снимка за сравнение между v2.1 и v2.5: ![]() Ето 2 снимки от играта: ![]() ![]() ![]() Благодаря на mr.ilief (g-man) за плочните в лабиринта! DOWNLOAD! v 3.0 v 2.5 v 2.1 Ето го обещания сорс на играта, в архива има и лиценз прочетете го и го спазвайте. ![]() -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
И следващите ли версии ще са отворен код? Ако са, смятам да базирам една игра на твоята, която отдавна съм мислил да направя. Мисля, че за сега няма проблем да дам отворения код на последната версия, но няма нищо по особено в нея. По скоро ме интересува какво искаш да кажеш под "базирана на твоята", и малко инфо каква ще е играта. Сега забелчзах че ще е добре да сложиш и рестарт на нивото, а не всекъ път да ходиш да си го избираш. За сега няма да слагам, все пак ако направя генератор няма да го има менюто с избора на нива. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:46:06, 03.07.25 |