Треска за злато V3.0 + сорс, Вече с генератор. |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Треска за злато V3.0 + сорс, Вече с генератор. |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Какво ново в играта "Треска за злато": v3.0 - Генератор. v2.5 - По-голяма резолюция и възможност за игра на цял екран (F4); - По-добра и модерна графика; - Звуци, които мисля, че пасват на играта; - Визуални ефекти при завъртане на плочка, спечелване на джакпот, в главното меню и отваряне на настройките; - Добавен е бутон за рестартиране на лабиринта. Една снимка за сравнение между v2.1 и v2.5: ![]() Ето 2 снимки от играта: ![]() ![]() ![]() Благодаря на mr.ilief (g-man) за плочните в лабиринта! DOWNLOAD! v 3.0 v 2.5 v 2.1 Ето го обещания сорс на играта, в архива има и лиценз прочетете го и го спазвайте. ![]() -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Можеш да сложиш някаква активност на бутоните в главното меню, когато мишката е върху тях. Мисля да направя. Също скрола където се избират нивата става единствено с търкалото на мишката, а не може д се цъка н него. Или го оправи или не го прави дa изглежда сякаш може да се цъка на него. В тази версия не беше завършен. Дори имаше доста бъгове, сутринта работех по него и вече работи добре. В следващата версия ще е оправен. По останалата част си се справил доста добре. Нямам никакви препоръки там освен може би да се постареш повече за графиката и да и предадеш по-съвремнен вид. Не че сегашната е лоша но така и така са само плочки няма да изисква много усулие д се направи с "по-модерна" графика. Също добавяне на анимация на плочките като се завъртат няма да е зле. Така де, поне ще удължи процеса на цък, цък, цък... Това за по-добрата графика си го мислех и ще се заема. Също така ще увелича двойно играта на 640x480, ще изглежда доста по-добре. А това за завъртането на плочката си го мислех, но не го направих защото ще бави играта. Но щом не ви харесва ще го добавя и него (по принцип аз съм свикнал всичко да става моментално). Според мен това е най-малката грижа - създаваш си профил, имаш някакви начални пари и за всеки лабиринт си плащаш. Колкото повече дадеш, толкова по-големи са наградите. Ето ти нещо интересно. А може да се състезаваш и с компютъра кой ще вземе по-голяма награда накрая: него го виждаш само кои е отворил, но без да виждаш самите стрелки там. Ще си помисля. Иначе според мене това, което трябва на играта е произволно създаване на нива, както и доста бонус плочки, които чакат да бъдат измислени. ![]() Генератор и аз искам да има, доно това дето съм го намислил се получи. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:49:53, 03.07.25 |