Как намерихте този форум |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Как намерихте този форум |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Нека всеки един от вас да разкаже как е попаднал на този форум и как се е запалил по създаването на игри.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Аз съм си геймърче цял живот. От ерата на 8 битовите конзоли чак до сега. Естествено няма как да не ми се прииска и аз да си направя собствена игра. Когато ми взеха комп все още нямах интернет. То си беше направо лукс за времето да имаш интернет. Попаднах на ГМ от диск в едно списание. След време направих няколко игри на нея а по късно вече имах и интернет. Форума го намерих като търсих умишлено да е на български понеже хич ме нямаше с английския, а и ми беше любопитно какви игри правите тука, а не толкова нуждата от някаква помощ понеже вече знаех основното. Общо взето си търсех хора с общи интереси за разговор понеже всичките ми познати бяха супер сдухани на тема компютри и прочие. Е, не намерих каквото търсех тук, но пък някак си не ми се ще просто да го зарежа тоя форум след като имам прекарано толкова време тук.
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:36:04, 05.07.25 |