Как намерихте този форум |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Как намерихте този форум |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Нека всеки един от вас да разкаже как е попаднал на този форум и как се е запалил по създаването на игри.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 24.06.06 Град: Пловдив Потребител № 122 ![]() |
Научих за форума от тази тема!!!
А иначе, някъде в средата на 2004-та научих за Game Maker 5, и започнах да правя опити за игра от вид на Galaxy... За съжеление, не можах и спрях. Година след това, започнах да се ровя из нета, и намерих по горният форум. Там разпитах и направих първата си мешаница, така да се каже. Просто примера 1945 го по украсих добавих това онова и готово. След това ми спряха нета, защото трябваше да кандидатсвам... Един месец без нет, почти не се занимавах с програмата. След, което една година май изпуснах и се регнах във форума на 24.Юни.2006-та... Не мога да кажа, че разбирам от програмиране. Просто от време на време, ме удря музата и се опитвам да направя нещо, но много бързо мотивацията ми отива подяволите, заради това, че не се развивам , а тъпча на едно място... Мога да кажа, че знам много малко, повече от когато се регнах тук. Така или иначе, се радвам, че дори и след 4 години редовно чета публикации във форума и той намира винаги място в Favorites Site на броузера ми... Радвам, се че за 4 години имаше доста стойности проекти тук. Поздравления, на всички които имат желаението и възможността да завършат своя игра. Е тва е горе долу моята история за това как се натъкнах на форума. -------------------- Skype: Dosko13
The New Project: The Secret SysAdmin Life -Trailer The Secret SysAdmin Life S01E01 The Secret SysAdmin Life S01E02 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:14:49, 05.07.25 |