Как намерихте този форум |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Как намерихте този форум |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Нека всеки един от вас да разкаже как е попаднал на този форум и как се е запалил по създаването на игри.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
И аз като малък исках да правя игри, всъщност това може би е първото нещо, което си спомням. Спомням си как като играх Pekka Kanna 2 и осъзнах колко просто е всичко - как игрите са разделени на ресурси, обекти и т.н.
После, след няколко години, май 2006 беше, научих за програмата от един програмистски форум. Тъкмо бях научил паскал. Свалих си програмата, веднага схванах всичко, първата ми игра я направих за броени часове, още я пазя.Втората на следващия ден, третата за следващите три дни и т.н. След известно време научих за gmc.yoyogames, точно как и кога научих за този форум не си спомням, ма се отказах да го посещавам, защото беше много пуст. По едно време си направих рег, да питам един въпрос, който не ми бяха отговорили там, и за това ника ми е толкова прост. След околко година се отказах от главния форум(това е друга история), и реших да се регна в този, обаче видях, че вече имам акаунт. Още на следващата седмица създадох темата за Скрита сила, тогава известна като триизмерна ролева игра. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:07:53, 05.07.25 |