Gmc 2010, за или против? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Gmc 2010, за или против? |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Който е навит да го направим и мисли да участва, да пише. Понеже гмц2008 беше успех, предлагам задачите да са от рода на тази, че и по-лесни.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Нека видим... колко участници имаше последния път? Не бяха повече от 3 май.
А в момента като гледам няма повече от 3-ма дори във форума, а какво остава за тези, които ще участват? Не ми се вярва това, че са задачи ще привлече повече хора. Освен това не знам кой ще има нерви да измисля задачи за 2-ма човека само. Също ако държите задачи да бъдат, аз не мога да се наема с това. Но пък ако е само да се даде някаква тема по-която да се прави игра ми се вижда доста по-възможен вариант понеже няма да изисква и много усилие от страна на админите. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13:21:58, 15.09.25 |