Пиксел арт графика по поръчка, Новак сама ама... |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Пиксел арт графика по поръчка, Новак сама ама... |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 73 Регистриран: 14.02.08 Град: Svishtov Потребител № 860 ![]() |
значи ако някой иска графика за играта си на воля може да ми изка немога много но се старая такаче скайп :g-n.ilief
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
Ако наистина ти се занимава и имаш желание, тогава приемам всекакви згради, които пасват на подобни картинки http://www.molotov.nu/Graphics/Angband/Mon..._monster632.gif . Размерът няма значение(как прозвуча
![]() Изоставени замъци, които вече са тъмни и заселени от злобни гадинки. Тъмни и злобни пещери, в които живеят някакви хищници(може би за украска на входа да има светещи злобни очи или както ти решиш, че ще изглежда най-добре). Странни руини на стари цивилизации, които са обитавани от твари и т.н. Абе аз гадини, предмети и терени имам много, но ми липсват качествени згради за да стане хубава стратегиика. АНИМАЦИЯ НЕ Е НУЖНА, НО АКО ИСКАШ И ТИ СЕ ЗАНИМАВА СЪМ СЪГЛАСЕН Имам усета, че авторът се отказа ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17:26:35, 06.07.25 |