Общ Проект, Със Всички |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Общ Проект, Със Всички |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 73 Регистриран: 14.02.08 Град: Svishtov Потребител № 860 ![]() |
искате ли някога цялата Българска Комуна да направим общ проект и да го пуснем в официалната комуна да покажем какво можем ние в БГ?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Човек ако ще се прави нещо сериозно, в екип. Трябва да се обмисли сериозно... и то не за една вечер. Според мен трябва да се направи така че всеки от екипа да си има някаква добра работа. Сещаш се... един да прави графиката, друг да уреди кодинга, трети да подбере звуците и музиката, четвърти да е сценарист (нали трябва да има някакъв смислен сюжет) и пети да сглоби всичко това в едно. Но за някое от тези 5 неща няма никои да се навие, например кои ще иска да е сценарист. Всеки би си казал...-Кво ще се занимавам да пиша 10 страници. Да не съм луд. И от там идват проблемите.
Поне аз така виждам нещата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Човек ако ще се прави нещо сериозно, в екип. Трябва да се обмисли сериозно... и то не за една вечер. Според мен трябва да се направи така че всеки от екипа да си има някаква добра работа. Сещаш се... един да прави графиката, друг да уреди кодинга, трети да подбере звуците и музиката, четвърти да е сценарист (нали трябва да има някакъв смислен сюжет) и пети да сглоби всичко това в едно. Но за някое от тези 5 неща няма никои да се навие, например кои ще иска да е сценарист. Всеки би си казал...-Кво ще се занимавам да пиша 10 страници. Да не съм луд. И от там идват проблемите. Поне аз така виждам нещата ![]() Ех, че си ми смешен с тоя коментар. Историята я дай на мен, а вие се трепете да пишете кодове и првите графика. Сценарият е най-лесното от всички изброени тук. На бас се хващам, че ще се изпоизтрепете кой да свърши най-лесната работа, а тея дето ги чака най-много работа ще им писне или ще се отнесат несериозно и целия ви проект заминава на кино. Един да се запъне някъде да не свърши нещо на време всички са в кюпа. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 04:38:33, 04.07.25 |