GMC Bulgaria

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Провалените проекти на яверт, повечето от тях
яверт
коментар 18:45:47, 22-May-2010, Saturday
Коментар #1

Засмян тъпоъгълник :D
Икона на група

Група: Администратор
Коментари: 1790
Регистриран: 21.07.08
Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60
Потребител № 1116

Доста от игрите нямат хубава графика, защото обикновено я правя накрая, както и музиката и звуците. Всички от тези игри стават горе долу за игра и може и даже да се сторят забавни на някого. Най-добрите са: защита до последно; тизиар; YWND; elminigame; игра без име 2;кулата
Не са подредени по хронологичен ред, сиреч най-старите не са отгоре или отдолу, ами са разпръснати произволно. Има и още няколко, които се струваше да се видят, особено the darkest hour, обаче в момента не стават за игра поради една или друга причина. Ако искате да видите някоя завършена кажете и ще видя какво мога да направя. Впоследствие мога да кача още игри.
=====================================================

Защита до последно

Целта тука е да се оцелее възможно най-дълго. Представя нещо като тд. Трябва да се защити кръга в средата чрез квадратчета - има различни видове с различен ефект. С чифрите от 0 до 9 се избира кое да се постави а с левия бутон на мишката се поставя. С шпация се преминава от ден в нощ - тогава идват гадовете, но те не могат да навредят през деня.
Download zdp.exe

Тизиар
Не знам откъде ми хрумна името. Играта е впечатлена от Alien Shooter 1 и 2. С wasd се мърда, 9 до 0 се избира оръжие, с мишката се стреля. Малките черни кръстчета по земята са аптечки.
Download tzr.exe

Игра без име 2
Това е втората част на игра, която публикувах преди доста време във форума. Трябва да се защитят генераторите на мощност от бомбардировките. Колкото по-малко са, толкова по-малък е щита.
Download i.b.i2.exe
http://img526.imageshack.us/i/43782189.png/
Забравих каква точно е целта на това нещо, блокчетата от един цвят унищожават тези от друг като паднат върху тях.
Download 5.exe

Този изключително голям лабиринт е може би първата ми триизмерна игра. Стрелките показват къде е изхода. Лабиринтите се минават по едно изключително просто правило и този не е изключение. От копие на gm6-то му започнах да правя рпгто си.
Download d3d.exe

You Will Never Die - YWND
Първата ми що-годе забавна игра. Има много арени, всяка със собствена графика и музика. Първите не са много забавни. Стрелянето е автоматично, героят се мърда с мишката. С 1 се купуват подобрения, с q се излиза. Има и опции, но не си спомням дали работят. Само точките ми оставаше да завърша и щеше да бъде готова, но впоследствие се отказах. Това е може би най-добрата игра сред другите незавършени.
Download YWND.exe

Heks
Играта ми за gmc2009. Спрях я поради загуба на интерес. Това е лабиринт - трябва да се стигне до края(най-горната част) В играта щеше да има всякакви предмети, които те улесняват, но съм направил само карта.
Download heks.exe
Фен игра на първата въобще версия на prince of persia и първата ми безбъгава платформка. Няма скрийншот, защото графиката е под всякаква критика. Може да намерите левъл дизайнът за твърде труден или твърде лесен. Ако все пак достигнете до врага и намерите меча, с ctrl се вади и с шпация се удря. Поне така си мисля че беше. Не може да се скача със изваден меч, защото героят ще се наръга. Има и чекпойнотове.
Download plat.exe

Elminigame
(може още да съдържа някой бъг)В тази игра играчът поема управата над електричен сигнал в компютър на геймър. Целта е хем да не се бави да не лагва, хем да не прегрее системата. Колкото по-бърз е, толкова повече топлина излъчва. Областта на загряването е показан с червен кръг. Ако някоя съседна писта бъде загрявана, системата се поврежда. Синият кръг показва какво количество топлина ще бъде излъчвана при минималната скорост, сиреч червеният кръг трябва да е по-голям от синия. Горе вляво е показано колко време остава, а вдясно - колко процента е повредена системата.
Download elminigame.exe

Incredible war - невероятната война
Идеята е добра, ама реализацията куца. Подходова стратегия. Играе се по следният начин:
1.След като се избере режим на игра, всеки играч си избира четири машини с цифрите от 1 до 4.
2.После цъка всяка от тях и и цъка върху възможните за качване оръжия. Слага ги на възможните слотове с цифрите от 1 до колкото е възможно. 0 да се прекрати действието. Тази част е малко бъгава, ако ви даде грешка, пишете ignore.
3.След като са оборудвани всички машини, се натиска шпация.
4.Накрая - в същинската част на играта - с левия бутон се избира коя машина да стреля, а с десния целта й.След като са избрани, се натиска ентър.
Download IncrWar.exe

Нвщо като брейкаут. Всяко топче, което излезе от играта отдолу вместо отляво или отдясно, приближава падът към дъното на екрана. Когато той излезе от него, играта започва отначало. Интересният ефект е получен чрез махане на отметката draw_background_colour.
Download br.exe
Пентомино или блокс - не е нищо особено, тези които обичат главоблъсканиците могат да го харесат. Забравил съм за какво става въпрос, затова погледнете туториала.
Download pentomino.exe
http://img526.imageshack.us/i/43782189.png/
Кулата = ротун двайс 2
Още не е провален, но не съм работил по този проект цяла вечност и не зная дали ще бъде осъществен. В общи линии идеята е същата - не изоставай, докато става все по-трудно. Сега няма почти нищо, но ако я завърша ще има всякакви врагове и препятствия, които те възпрепятстват, забавят и даже убиват.
Download K.exe

--------------------
Цитат
Пешо:
4:53:46
Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
TALANTO
коментар 18:23:22, 23-May-2010, Sunday
Коментар #2

BEST ENTRY award - зад.1/2008
Икона на група

Група: VIP
Коментари: 597
Регистриран: 19.04.07
Град: Kюстендил
Потребител № 539

Цитат
От графиката ли зависи дали ще е интересна? По-скоро заради геймплея, който си е скучен на моменти. Каква по-разнообразна може да бъде

Еми доста тъпо изглежда едни и същи квадратчета с различна големина и цветове. Първото нещо което се вижда от една игра е графиката. Много хора след като видят един шот от нея ще си кажат егати тъпнята и въобще няма да я свалят. След като поиграх на нея видях, че си заслужава, ето един примет за това което написах преди малко: играта за която говорим си я сложил на първо място, въпреки това аз свалих първо тези с най-интересните шотове, накрая свалих и въпросната игра и какво се оказа, в началото я прескочих заради графиката, но в действителност играх на нея най-дълго.
Тук написах доста неща, дано накрая се разбира какво казвам.

Цитат
i.b.i.2 май също е готова, но ме домързя да я пусна, пък и първата версия не се хареса много. http://gmc.pi-dev.com/index.php?showtopic=1624

Хм.. това го играх преди, но въобще не се сетих за него. Има доста общо, но наистина не изглежда като продължение.

Това което казваш да се отвори специална секция за такива игра, ми се струва доста добра идея. Напълно си прав, че провалените проекти са повече от завършените.

--------------------
"Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
- яверт   Провалените проекти на яверт   18:45:47, 22-May-2010, Saturday
- - g-man   Уоу тези игри са толкова готини по обяснението и п...   20:03:24, 22-May-2010, Saturday
- - яверт   Толкова ли лошо изглеждат че още никой не ги е сва...   11:17:57, 23-May-2010, Sunday
- - Hella_from_Hell   Не, ама поне да не ги беше пускал на веднъж защото...   11:30:28, 23-May-2010, Sunday
- - TALANTO   Пробвах всичките ти игри и съм доста впечетлен от:...   16:39:54, 23-May-2010, Sunday
|- - Hella_from_Hell   Цитат(TALANTO @ 17:39:54, 23-May...   16:55:14, 23-May-2010, Sunday
- - TALANTO   Атаката беше към теб. Но като гледам не съм те раз...   17:08:51, 23-May-2010, Sunday
- - Hella_from_Hell   Нещо много се заиграх на това... Ето малко "h...   17:28:44, 23-May-2010, Sunday
- - яверт   ЦитатIncredible war заседнах в менюто и си нямам и...   17:56:30, 23-May-2010, Sunday
- - TALANTO   ЦитатОт графиката ли зависи дали ще е интересна? П...   18:23:22, 23-May-2010, Sunday
- - Hella_from_Hell   Не мога да разбера какво ви пречи да слагате незвъ...   20:54:26, 23-May-2010, Sunday
- - яверт   ЦитатТози форум е предназначен за дискусии над игр...   21:24:02, 23-May-2010, Sunday
- - Hella_from_Hell   90% от игрите "по които се работи" остав...   10:43:45, 24-May-2010, Monday
- - яверт   Линка към сорса на Персията. Давам го да си правит...   14:00:43, 24-May-2010, Monday
- - Hella_from_Hell   Малко бъгче: съвсем леко изхвърчах от пистата и с...   18:05:54, 24-May-2010, Monday
- - TALANTO   @Hella_from_Hell Гледам че това ти е доста интерес...   20:03:39, 24-May-2010, Monday
- - Hella_from_Hell   Това което схванах аз е, че трябва червеният кръг ...   20:45:17, 24-May-2010, Monday
- - TALANTO   Брей как играта придоби смисъл. Май ти бих рекорда...   21:10:54, 24-May-2010, Monday
- - Hella_from_Hell   И аз такова разбрах... Тоя мой "рекорд" ...   21:16:02, 24-May-2010, Monday
- - яверт   Ужас само 495 сек. бият ме на собствената ми игра....   21:24:44, 24-May-2010, Monday
- - TALANTO   При мен този бъг го нямаше. Съжелявам, че не дадох...   21:30:51, 24-May-2010, Monday
- - яверт   Забравих да покажа една игра - evo2. Първата верси...   11:24:11, 19-June-2010, Saturday
- - Hella_from_Hell   evo 2 ми дава повреден архив отново, а ево 1 не го...   16:24:20, 21-June-2010, Monday
- - яверт   Мъртво общество - поразпишете се малко Изрових ощ...   15:13:10, 27-June-2010, Sunday
|- - Hella_from_Hell   Цитат(яверт @ 16:13:10, 27-June...   17:11:44, 27-June-2010, Sunday
- - gep_150   Хаха ... това е забавно   16:03:39, 27-June-2010, Sunday
- - яверт   Да - 2dcube за зимното. Обаче тази игричка е впеча...   11:16:16, 08-July-2010, Thursday

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 06:03:58, 04.07.25