Провалените проекти на яверт, повечето от тях |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Провалените проекти на яверт, повечето от тях |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Доста от игрите нямат хубава графика, защото обикновено я правя накрая, както и музиката и звуците. Всички от тези игри стават горе долу за игра и може и даже да се сторят забавни на някого. Най-добрите са: защита до последно; тизиар; YWND; elminigame; игра без име 2;кулата
Не са подредени по хронологичен ред, сиреч най-старите не са отгоре или отдолу, ами са разпръснати произволно. Има и още няколко, които се струваше да се видят, особено the darkest hour, обаче в момента не стават за игра поради една или друга причина. Ако искате да видите някоя завършена кажете и ще видя какво мога да направя. Впоследствие мога да кача още игри. ===================================================== ![]() Защита до последно Целта тука е да се оцелее възможно най-дълго. Представя нещо като тд. Трябва да се защити кръга в средата чрез квадратчета - има различни видове с различен ефект. С чифрите от 0 до 9 се избира кое да се постави а с левия бутон на мишката се поставя. С шпация се преминава от ден в нощ - тогава идват гадовете, но те не могат да навредят през деня. Download zdp.exe ===================================================== ![]() Тизиар Не знам откъде ми хрумна името. Играта е впечатлена от Alien Shooter 1 и 2. С wasd се мърда, 9 до 0 се избира оръжие, с мишката се стреля. Малките черни кръстчета по земята са аптечки. Download tzr.exe ===================================================== ![]() Игра без име 2 Това е втората част на игра, която публикувах преди доста време във форума. Трябва да се защитят генераторите на мощност от бомбардировките. Колкото по-малко са, толкова по-малък е щита. Download i.b.i2.exe ===================================================== http://img526.imageshack.us/i/43782189.png/ Забравих каква точно е целта на това нещо, блокчетата от един цвят унищожават тези от друг като паднат върху тях. Download 5.exe ===================================================== ![]() Този изключително голям лабиринт е може би първата ми триизмерна игра. Стрелките показват къде е изхода. Лабиринтите се минават по едно изключително просто правило и този не е изключение. От копие на gm6-то му започнах да правя рпгто си. Download d3d.exe ===================================================== ![]() You Will Never Die - YWND Първата ми що-годе забавна игра. Има много арени, всяка със собствена графика и музика. Първите не са много забавни. Стрелянето е автоматично, героят се мърда с мишката. С 1 се купуват подобрения, с q се излиза. Има и опции, но не си спомням дали работят. Само точките ми оставаше да завърша и щеше да бъде готова, но впоследствие се отказах. Това е може би най-добрата игра сред другите незавършени. Download YWND.exe ===================================================== ![]() Heks Играта ми за gmc2009. Спрях я поради загуба на интерес. Това е лабиринт - трябва да се стигне до края(най-горната част) В играта щеше да има всякакви предмети, които те улесняват, но съм направил само карта. Download heks.exe ===================================================== Фен игра на първата въобще версия на prince of persia и първата ми безбъгава платформка. Няма скрийншот, защото графиката е под всякаква критика. Може да намерите левъл дизайнът за твърде труден или твърде лесен. Ако все пак достигнете до врага и намерите меча, с ctrl се вади и с шпация се удря. Поне така си мисля че беше. Не може да се скача със изваден меч, защото героят ще се наръга. Има и чекпойнотове. Download plat.exe ===================================================== ![]() Elminigame (може още да съдържа някой бъг)В тази игра играчът поема управата над електричен сигнал в компютър на геймър. Целта е хем да не се бави да не лагва, хем да не прегрее системата. Колкото по-бърз е, толкова повече топлина излъчва. Областта на загряването е показан с червен кръг. Ако някоя съседна писта бъде загрявана, системата се поврежда. Синият кръг показва какво количество топлина ще бъде излъчвана при минималната скорост, сиреч червеният кръг трябва да е по-голям от синия. Горе вляво е показано колко време остава, а вдясно - колко процента е повредена системата. Download elminigame.exe ===================================================== ![]() Incredible war - невероятната война Идеята е добра, ама реализацията куца. Подходова стратегия. Играе се по следният начин: 1.След като се избере режим на игра, всеки играч си избира четири машини с цифрите от 1 до 4. 2.После цъка всяка от тях и и цъка върху възможните за качване оръжия. Слага ги на възможните слотове с цифрите от 1 до колкото е възможно. 0 да се прекрати действието. Тази част е малко бъгава, ако ви даде грешка, пишете ignore. 3.След като са оборудвани всички машини, се натиска шпация. 4.Накрая - в същинската част на играта - с левия бутон се избира коя машина да стреля, а с десния целта й.След като са избрани, се натиска ентър. Download IncrWar.exe ===================================================== ![]() Нвщо като брейкаут. Всяко топче, което излезе от играта отдолу вместо отляво или отдясно, приближава падът към дъното на екрана. Когато той излезе от него, играта започва отначало. Интересният ефект е получен чрез махане на отметката draw_background_colour. Download br.exe ===================================================== Пентомино или блокс - не е нищо особено, тези които обичат главоблъсканиците могат да го харесат. Забравил съм за какво става въпрос, затова погледнете туториала. Download pentomino.exe ===================================================== http://img526.imageshack.us/i/43782189.png/ Кулата = ротун двайс 2 Още не е провален, но не съм работил по този проект цяла вечност и не зная дали ще бъде осъществен. В общи линии идеята е същата - не изоставай, докато става все по-трудно. Сега няма почти нищо, но ако я завърша ще има всякакви врагове и препятствия, които те възпрепятстват, забавят и даже убиват. Download K.exe -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Толкова ли лошо изглеждат че още никой не ги е свалил?
![]() -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:37:36, 04.07.25 |