Лабиринтът на обречените, поредната ми игра |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Лабиринтът на обречените, поредната ми игра |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() Свали: ![]() Това е една малка клаустрофобична игра с много тесни стаички.Можете ли да намерите изхода?Иргае се с мишката и wasd. Музиката е от doom.Виста съвместима. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Хела, това "_orig" го слага конвертора.Просто забравих да му сменя името.
Николчо, няма да я играеш цели пет минути, тя се превърта по-бързо.А относно текстурите, е да, малко са разтеглени, но какво пък?Чак да прилошава от тях? -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Хела, това "_orig" го слага конвертора.Просто забравих да му сменя името. Николчо, няма да я играеш цели пет минути, тя се превърта по-бързо.А относно текстурите, е да, малко са разтеглени, но какво пък?Чак да прилошава от тях? Абе като ти казвам, че не е за Виста значи не е. Конвертора преименува оригиналното ехе на _orig, а конвертнатото се казва както би трябвало да се казва играта. Май никой освен мен не е схванал смисъла на играта понеже никой не е стигал до края както виждам. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе като ти казвам, че не е за Виста значи не е. Конвертора преименува оригиналното ехе на _orig, а конвертнатото се казва както би трябвало да се казва играта. Така ли било?А аз се чудех защо тактики и стратегии не върви под виста.Винаги съм си мислел, че за виста е това с _orig. Цитат Май никой освен мен не е схванал смисъла на играта понеже никой не е стигал до края както виждам. Изглежда имам способността да правя игрите толкова лоши, че всеки ги затваря за по-малко от минута. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 04:52:13, 04.07.25 |