Block Circle Td, Имам малко нужда от помощ във вид на графика |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Block Circle Td, Имам малко нужда от помощ във вид на графика |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Здравейте.Мернах в официалната GMC много хора,които да правят тема с която да молят за помощ за играта си...от към графика.Затова реших и аз да го направя
![]() Искрено ви моля,който може да помага понеже съм много зле с рисуването. Относно играта.Разработвам проста Tower Defense игра и са ми необходими малко sprite-ове. Трябват ми кули,гадини и босове.Его ви две скреенчета от играта да видите за какъв стил става въпрос,като възнамерявам ако помогнете да сменя изцяло графиката на кулите. ![]() ![]() Кула: Размер:16x16 цвят:кафяво,лилаво,жълто и червено Гадини:(Летящи и земни единици) Размер:16x16,16x32,32x48,32x64 Цвят:кафюво,лилаво,жълто,червено,зелено,сиво Босове: Размери:32x32,32x48,32x64,48x64,64x64 цвят:кафяво,лилаво,жълто,червено,зелено и сиво И сега...системата за кредити За кула- Ако ми хареса и я сложа в играта получавате 3 точки. За гадина- Ако ми хареса и я сложа в играта получавате 6 точки. За бос- Ако е готин и влезе в играта получавате 10 точки. ------------------------------ 3+ = Името ще ви е в credits 6+ = името ще ви е в credits с друг цвят 10+ = aможете да направите 48x32 банер,който ще бъде в credits 20+ = можете да направите 72x48 банер,който ще бъде в credits 30+ = можете да направите 72x48 банер,който ще бъде в credits и ще ви изпраща във вашият сайт когато кликнете на него 60+ = вашето име или 43x29 банер ще бъде в менюто на играта през цялото време 100+ = Имате вашето лого в интрото на играта Благодаря ви много предварително ![]() Ето ви и темата в официалната комуна - Темата в Официалната GMC И сега... =============Точки============= blution_mor = 10
яверт = 89 Nikol4y = 25 hella_from_hell = 18 -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Попринцип не е задължително...но ако ти се занимава ще добавям по 2 точки за анимация с умиране
![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:53:58, 06.07.25 |