Block Circle Td, Имам малко нужда от помощ във вид на графика |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Block Circle Td, Имам малко нужда от помощ във вид на графика |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Здравейте.Мернах в официалната GMC много хора,които да правят тема с която да молят за помощ за играта си...от към графика.Затова реших и аз да го направя
![]() Искрено ви моля,който може да помага понеже съм много зле с рисуването. Относно играта.Разработвам проста Tower Defense игра и са ми необходими малко sprite-ове. Трябват ми кули,гадини и босове.Его ви две скреенчета от играта да видите за какъв стил става въпрос,като възнамерявам ако помогнете да сменя изцяло графиката на кулите. ![]() ![]() Кула: Размер:16x16 цвят:кафяво,лилаво,жълто и червено Гадини:(Летящи и земни единици) Размер:16x16,16x32,32x48,32x64 Цвят:кафюво,лилаво,жълто,червено,зелено,сиво Босове: Размери:32x32,32x48,32x64,48x64,64x64 цвят:кафяво,лилаво,жълто,червено,зелено и сиво И сега...системата за кредити За кула- Ако ми хареса и я сложа в играта получавате 3 точки. За гадина- Ако ми хареса и я сложа в играта получавате 6 точки. За бос- Ако е готин и влезе в играта получавате 10 точки. ------------------------------ 3+ = Името ще ви е в credits 6+ = името ще ви е в credits с друг цвят 10+ = aможете да направите 48x32 банер,който ще бъде в credits 20+ = можете да направите 72x48 банер,който ще бъде в credits 30+ = можете да направите 72x48 банер,който ще бъде в credits и ще ви изпраща във вашият сайт когато кликнете на него 60+ = вашето име или 43x29 банер ще бъде в менюто на играта през цялото време 100+ = Имате вашето лого в интрото на играта Благодаря ви много предварително ![]() Ето ви и темата в официалната комуна - Темата в Официалната GMC И сега... =============Точки============= blution_mor = 10
яверт = 89 Nikol4y = 25 hella_from_hell = 18 -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Ето нещо от мен(не знам дали анимациите биват):
![]() Можеш да използваш sprite_set_alpha_from_sprite за крилата на пчелите.И се научи малко по малко да си правиш графиката сам.Така хем няма да си зависим от други, хем ще можеш да правиш точно каквото искаш да бъде. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:34:23, 06.07.25 |