GMC Bulgaria

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Block Maze, Игра направена за 2 часа
gep_150
коментар 22:00:53, 11-August-2009, Tuesday
Коментар #1

Редовен потребител

Група: Потребител
Коментари: 241
Регистриран: 27.04.08
Град: София
Потребител № 959

От дълго време ми се ще да направя някаква игрица,но все нямам време а и не ми се подхваща голям проект за сега,защото нямам уменията да го направя сполучлив...и до какво стигнах днес...една нУУбска игричка за която ми отне 2 часа и пак ми омръзна работата по нея и толкова ще си остане.Действително срам ме е от нея ... за нищо не струва затова и я и давам ... да се посмеете малко.Никакви бъгове не съм оправял и е пълна...просто разхождате се с едно квадратче до синьото правоъгълниче като внимавате да не се докосвате до стените защото умирате.Контролите са стрелките.Това е...

Ето ви и линкче - Цъкни тук smile.gif
Това е приемам всякакви подигравки (псувни не щото са забранени тук ... по скайп може biggrin.gif)
Ако някой от новаците в ГМ иска сорса го подарявам да се учи по него ... абсолютно елементарен е biggrin.gif

ПП:Пешо когато се срещахме ти казах че съм нУУб и мисля че с това го доказвам.Разбирасе мога много повече и мисля че съм го доказъл поне с Block Heap макар и смотана е много по добра от тази според мен biggrin.gif.Ти каза че и хубавите игри не стават за един ден ами отнемат много време...така е ... все пак това е и плод на работата ми за 2 часа но за два часа могат да се направят много други работи biggrin.gif и мн по добри.Искаше да завършвам игрите...ето smile.gif ...айде стига спам ... казвайте отрицателните си мнения biggrin.gif tooth.gif

=====================================================================
Block Maze v0.2
-Пакет с нови нива
-Телепорт
-Бариера
-Стрелячка
-Score
-Lives
-Нови звуци

Download : http://www.yoyogames.com/games/show/93589
=====================================================================

--------------------
Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас

-Block Mine - 100% completed Линк към играта
-Block Heap - 50 % completed Линк към играта
-Block Maze - 90 % completed Линк към играта
-Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван-
-Block Circle TD - 20 % completed
-stopped for now-
-nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it-
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
gep_150
коментар 08:19:05, 12-August-2009, Wednesday
Коментар #2

Редовен потребител

Група: Потребител
Коментари: 241
Регистриран: 27.04.08
Град: София
Потребител № 959

Хах ... на графиката и давам по малко и от 1 ... надрасках блокчетата без абсолютно никакво старание и смених цвета от ГМ едитора biggrin.gif.За история микел ха да направя нещо и бях скалъпил малко в началото но я махнах.Общата оценка,която даваш е много висока biggrin.gif ... относно gameplay-я и на мен ми е скучен и се чудех как да го обогатя.Мислех да наслагам power ups & power downs и телепортчета разни други глупости ... гадини който те пуцат от страни и такива глупости но не ми се занимава и това е краят и на този проект biggrin.gif

--------------------
Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас

-Block Mine - 100% completed Линк към играта
-Block Heap - 50 % completed Линк към играта
-Block Maze - 90 % completed Линк към играта
-Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван-
-Block Circle TD - 20 % completed
-stopped for now-
-nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it-
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 16:50:42, 03.07.25