GMC Bulgaria

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Как мога да си направя играта с 3d Резюлюция
GaMeMaKeR
коментар 01:18:43, 04-August-2009, Tuesday
Коментар #1

Новодошъл
*

Група: Потребител
Коментари: 11
Регистриран: 03.08.09
Потребител № 1486

helpsmilie.gif Как мога да си направя играта с 3D Резюлюция ако може по конкретно да ми обясните и съжалявам за правописните грешки не съм свикнал да пиша на БГ

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Hella_from_Hell
коментар 12:47:44, 04-August-2009, Tuesday
Коментар #2

Редовен бъбривко
Икона на група

Група: Администратор
Коментари: 782
Регистриран: 31.12.07
Град: Шумен
Потребител № 824

Цитат(TALANTO @ 13:00:10, 04-August-2009, Tuesday) *
За да не ти се струва че говоря глупости ще ти кажа, че аз се занимавам от 3 години с ГМ и на 3Д правя само някакви простотии.

Да, ама 3Дто в ГМ е от сравнително скоро. tongue.gif Не знам... може и 3 години да са минали от тогава.
Както и да е... Просто сигурно не ти се отдава и за това правиш "някакви простотии". tooth.gif
На мен ми се отдава ама е много играчка, а пък ако го направя набързо не изглежда хубаво... а и ГМ не е направен за 3Д. Ако искам да се занимавам с 3Д, ще избера друга платформа.
ГМ е като е да пререш на ръка след като имаш автоматична пералня.

Губене на време е това 3Д на ГМ. Никой не е направил впечетляващо изглеждаща игра с това 3Д.
Е, вярно хората добавяха някакви шейдъри, ама като не знаеш къде и как да пипнеш моделите, грозно изглежда. Шейдърите не могат да прикрият грозните ръбати модели, които така и така трябва да са с лимитиран набор от полигони иначе товарят свръх много и играта няма да тръгне и на ком от 23 век.

Ако целта ти е единствено и само 3Дто, по-добре си намери друга програма за правене на игри.

--------------------
Download my games (click an image for more information and downloading):

website: rbglifestyle.hit.bg
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 07:31:11, 05.07.25