Как мога да си направя играта с 3d Резюлюция |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Как мога да си направя играта с 3d Резюлюция |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 03.08.09 Потребител № 1486 ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
За да не ти се струва че говоря глупости ще ти кажа, че аз се занимавам от 3 години с ГМ и на 3Д правя само някакви простотии. Да, ама 3Дто в ГМ е от сравнително скоро. ![]() Както и да е... Просто сигурно не ти се отдава и за това правиш "някакви простотии". ![]() На мен ми се отдава ама е много играчка, а пък ако го направя набързо не изглежда хубаво... а и ГМ не е направен за 3Д. Ако искам да се занимавам с 3Д, ще избера друга платформа. ГМ е като е да пререш на ръка след като имаш автоматична пералня. Губене на време е това 3Д на ГМ. Никой не е направил впечетляващо изглеждаща игра с това 3Д. Е, вярно хората добавяха някакви шейдъри, ама като не знаеш къде и как да пипнеш моделите, грозно изглежда. Шейдърите не могат да прикрият грозните ръбати модели, които така и така трябва да са с лимитиран набор от полигони иначе товарят свръх много и играта няма да тръгне и на ком от 23 век. Ако целта ти е единствено и само 3Дто, по-добре си намери друга програма за правене на игри. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 07:31:11, 05.07.25 |