Как мога да си направя играта с 3d Резюлюция |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Как мога да си направя играта с 3d Резюлюция |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 03.08.09 Потребител № 1486 ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Здравей!
Не искам да ти убивам надеждите, но ще бъда груб. Като ти гледам коментарите ти 2D игра не можеш да направиш, пък искаш 3D. Трябва да положиш много труд преди да направиш 3D игра. Изучи перфектно 2Д и тогава се насочи към 3Д, иначе ще има хиляди коментари "направете ми това...", "направете ми онова...". Рови се в интернет за примери и ги разучавай - това е начина (можеш да започнеш с примерите от програмата те са в папка "Examples"). Мога да ти препоръчам и примерите от подписа ми, някои от които са обяснени на български. Също така примерите на Пешо и RaGiNGWhiSPeR тук. За да не ти се струва че говоря глупости ще ти кажа, че аз се занимавам от 3 години с ГМ и на 3Д правя само някакви простотии. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 07:10:15, 05.07.25 |